Search
Close this search box.

Ljubav, ali samo na filmu: Pogledajte 16 parova koji su se mrzeli u stvarnom životu!

Od ljubavi do mržnje linija je tanka (foto: Rex/Guardian/listal.com) Da li znate da su neki od najvećih i najromantičnijih kultnih filmova mogli biti upropašteni tenzijom i mržnjom između njhovih protagonista u stvarnom životu? Neverovatno je koliko su ovi glumci zapravo talentovani, pa su svoju netrpeljivost dobro zamaskirali. Mnogo je onih koji kada se kamere ugase pokažu svoja prava osećanja, a mi vam danas otkrivamo njih 16.
Dustin Hoffman and Meryl Streep u filmu Kramer protiv Kramera Holivudske legende u filmu igraju bračni par koji se razvodi pa ne verujemo da im je bilo mnogo teško. Šuška se da je Dustin ogorčen zbog sopstvenog razvoda, bes istresao na svojoj koleginici. (foto: hotflick.net)   Vince Vaughn i Reese Witherspoon u Četiri Božića  Dok su snimali scenu večere, Vince je udario Reese tanjirom zbog čega je ona završila sa pet šavova. Navodno, još ne može da smisli svog nekadašnjeg kolegu i nije mu oprostila. (foto: Channel 4)   Leonardo DiCaprio i Claire Danes u filmu Romeo i Julija Iako su tumačili uloge najpoznatijih ljubavnika na svetu, Leonardo i Claire mrzeli su se do bola. Tada 16-godišnja Claire tvrdila je da je njen filmski partner bio veoma nezreo i non stop ga je izbegavala, dok je DiCaprio smatrao da je ona previše samoživa. (foto: Guardian)   Richard Gere i Debra Winger u legendarnom filmskom ostvarenju Oficir i džentlmen Ekipa na snimanju tvrdila je da su se glumci stalno svađali. U ovo nam je teško da poverujemo sa obzirom da je njihova hemija na velikom platnu nestvarna. (foto: Paramount Pictures)   Ryan Gosling i Rachel McAdams u Beležnici Netrpeljivost između glavnih glumaca srceparajuće Beležnice razočarala je mnoge fanove ove ultimativno romantične drame.  Čim je započeto snimanje, Ryan je zatražio od producenta da nađe novu glavnu glumicu, što je Rachel kasnije i saznala.
ryan gosling rachel mcadams
(foto: Rex)
  Julia Roberts i Nick Nolte u filmu Ja volim nevolje Naziv ovog filmskog ostvarenja odgovorao je hemiji između Julie i Nicka, sa obzirom da su se često svađali.
Julia Roberts  Nick Nolte
(foto: Printscreen)
  Sharon Stone i Billy Baldwin u filmu Isečak Naime, Billy je jednom prilikom tokom snimanja podigao glas na Sharon, što glumici, inače poznatoj po „diva“ ponašanju, nikako nije prijalo.
Sharon Stone And Billy Baldwin
(foto: DenOfGeek.com)
  Pierce Brosnan i Teri Hatcher  u Sutra ne umire nikad Kultni James Bond bio je revoltiran zbog svoje partnerke Teri, koja je konstantno kasnila na set.
Pierce Brosnan  Teri Hatcher
(foto: listal.com)
  Patrick Swayze i Jennifer Grey u legendarnom Prljavom plesu Iza kamera najpopularnije ljubavne priče ’80ih godina odigravala se prava drama između protagonista. Jennifer je često morala da ponovo snima scene plesa, što je Patricka izluđivalo.
Patrick Swayze And Jennifer Grey
(foto: news.co.au)
  Marilyn Monroe i Tony Curtis u filmu Neki to vole vruće Tony Curtis i legendarna zanosna Marilyn raskinuli su kratko pre početka snimanja. Kasnije je Curtis izjavio već čuvenu: „Ljubiti Marylin je bilo kao ljubiti Hitlera.“
Marilyn Monroe  Tony Curtis
(foto: Pinterest)
  Anthony Hopkins i Shirley MacLaineA Change Of Seasons Hopkins je nakon snimanja rekao: „Ona je najgora glumica sa kojom sam ikada radio.“
Anthony Hopkins And Shirley MacLaine In
(foto: Cineplex)
  David Duchovny i Gillian Anderson u kultnoj seriji Dosije X Zajedno su na televiziji rešavali misterije i zavere, a van snimanja, Mulder i Scully nisu mogli da se smisle.
David Duchovny and Gillian Anderson
(foto: fansshare.com)
  Jamie Dornan i Dakota Fanning u 50 nijansi sive Jamie je izabran za glavnu ulogu u poslednjem momentu, što Dakoti nikako nije prijalo. Scene seksa su bile čudne, a među njima skoro i da nije bilo hemije.
Jamie Dornan And Dakota Fanning
(foto: Mirror)
  Chad Michael Murray i Sophia Bush u One Tree Hill  Upoznali su se na snimanju serije, venčali 2005. godine i razveli posle samo 5 meseci. A snimanje je nastavljeno.
Chad Michael Murray  Sophia Bush
(foto: guyspeed.com)
  Jason Lee i Shannen Doherty u komediji Bitange iz tržnog centra Shannen je poznata kao neko ko se ne slaže sa većinom svojih kolega, ali odnos sa Jasonom bio je iznad svih dosadašnjih. Lee je bio toliko užasnut njenim ponašanjem da je van snimanja odbijao da priča sa Dohertyjevom.
Jason Lee And Shannen Doherty
(foto: geektyrant.com)
  Charlie Sheen i Selma Blair u seriji Anger Management Nije tajna među filmadžijama da je Charlie Sheen težak za saradnju, tako da glumica Selma Blair nije uživala na snimanju popularnog sitkoma.
Charlie Sheen And Selma Blair On Anger Management
(foto: huffingtonpost)
 

POSLEDNJE VESTI