Slavnu glumicu ujak godinama silovao kad je bila dete

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Slavna glumica Teri Hatcher najpoznatija je po ulozi u seriji „Očajne domaćice“, a sve svoje obožavaoce šokirala je kada je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja u periodu od svoje pete do devete godine.

Sve ovo otkrila je tek kada je imala 41 godinu, i to na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Tada je priznala i da je nju zlostavljao njen ujak.

„Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe“, rekla je ona tada.

Istakla je i to da je njena majka primetila to da se ponašala čudno u blizini svog ujaka, te da ju je držala podalje od njega.

„Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom“, nastavila je glumica.

Teri nije imala nameru da ikada progovori o svemu ovome, ali je onda saznala da je njen ujak Ričard Hajs Stoun optužen za silovanje još dve devojčice, od kojih je jedna počinila samoubistvo.

U seriji Očajne domaćice igrala je Susan Mayer
U seriji Očajne domaćice igrala je Susan Mayer

U pitanju je tinejdžerka Sara Van Klimput koja je pre nego što se ubila ostavila poruku: “Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto?”.

Dik je bio nadimak glumičinog ujaka, a on je bio porodični prijatelj roditelja preminule devojčice.

Tada je glumica odlučila da progovori o svom slučaju, a Stoun je osuđen na 14 godina zatvora. Odslužio je samo šest godina kada je preminuo u zatvoru.

POSLEDNJE VESTI