Prati nas

Foto

Očajna domaćica nimalo očajna: Pogledajte kako izgleda u 55. godini

Teri Hatcher, koju pamtimo po ulozi Susan Meyer u seriji Očajne domaćica prošle sedmice proslavila je 55. rođendan, a na čestitkama se zahvalila fotografijom u bikiniju.


“Objavila sam tu fotografiju jer je biti u telu 55-godišnje žene za mene oslobađajuće. Napokon sam shvatila kako je to kad se osećaš lepo u sopstvenoj koži, možda ne baš svakog dana, ali dovoljno često”, rekla je glumica.

Iako kaže da je sada zadovoljna sobom, ali trebalo joj je vremena da dođe do toga.

“Imam dovoljno godina da shvatam čudo života i uživam u tom shvatanju. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki, možete oprostiti sebi i drugima”, dodala je Hatcher.

Te mudrosti navodno je usvojila iz knjiga za samopomoć koje je intenzivno čitala pre dve godine. Tada je počela da iznajmljue petosobni stan u Laliforniji, a na plaži Malibua je viđena u starinskom zelenom kombiju.

Upravo je tamo snimljena kako ispred tog vozila kuva čaj i čita knjige za samopomoć. Često je, prema pisanjima stranih medija, pomagala i davala hranu beskućnicima.

“Nisam ostala bez novca, odlično raspolažem njim. I ne živim u kombiju”, rekla je tada ljutito glumica, ali nije objasnila razlog boravka u kombiju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top