‘Očajna domaćica’ prelepa i u šestoj deceniji

I u pedesetoj, glumica izgleda zaoista odlično i elegantno (foto: AKM-GSI)

Glumica Teri Hatcher ne vodi glamurozni holivudski život i svoje slobodno vreme uglavnom provodi planinareći ili pecajući.

Po završetku serije Očajne domaćice, u kojoj je osam sezona tumačila ulogu prevarene žene koja najzad pronalazi ljubav, da bi je na kraju ipak tragično izgubila, Teri je svoj talenat uglavnom usmerila na sinhronizaciju, te je pozajmljivala svoj glas u mnogim crtaćima.

U šetnji sa 18-ogodišnjom ćerkom koja preti da lepotom zaseni majku (foto: PacificCoastNews)

Ima dva braka iza sebe, a iz drugog, sa glumcem Jon Tenneyem ima osamnaestogodišnju ćerku Emerson, koja preti da lepotom zaseni majku. Njih dve su pre nekoliko dana prošetale Los Anđelesom obučene u skoro identične odevne kombinacije: tinejdžerka u belu tuniku, majka u belu haljinu, a obe su obule i sličnu obuću. Teri je blistala na fotografijama i moramo da priznamo da izgleda zaista odlično, najviše zahvaljujući intenzivnim treninzima i vožnji bicikla, aktivnosti u kojoj podjednako uživa zajedno sa ćerkom.

Glumica, koju mlađa publika pamti po ulozi Susan Delfino, a ona malo starija kao prelepu Lois Lane iz serije Nove avanture Supermena iz sredine devedesetih, će se ove godine pojaviti u romantičnoj komediji Sundown, a do tada napo**o trenira, učestvuje na njujorškom maratonu, a sa ćerkom je uključena i u dobrotvornoj organizaciji koja pomaže siromašnim studentima da dobiju što bolje obrazovanje.

POSLEDNJE VESTI