Prati nas

Evo kako možete da prisustvujete svadbi Justina Biebera – za 2000 dinara

Extra

Evo kako možete da prisustvujete svadbi Justina Biebera – za 2000 dinara

Nedavno je otkriveno da su se Justin Bieber i Hailey Baldwin tajno venčali pre mesec dana (iako je Hailey to pokušala da demantuje).

Oni su sada pred zakonom muž i žena, ali mladi par sebe ne smara venčanim dok ne stupe u brak pred Bogom. Planiraju da naprave veliko slavlje tim povodom, a ako želite i vi možete da prisustvujete ceremoniji, piše Teen Star. Za ovaj doživljaj će vam biti potrebno samo 20 dolara, odnosno oko 2000 dinara.

Naime, Haileyin stric Billy Baldwin je za medije otkrio da želi da napravi nagradnu igru kojom bi odabrao  pratilju ili pratioca za venčanje. Kaže da bi svu zaradu sa donirao nekoj dobrotvornoj organizaciji.

“Ono što zaista želim da uradim jeste da napravim aukciju ili nagradnu igru na internetu. ‘Budite Billyjev +1 na Bieber/Baldwin venčanju’. Koliko para bih mogao da sakupim za neku dobrotvornu organizaciju? Karta za aukciju bi bila na primer 20 dolara. To znači da bih mogao da sakupim 20 miliona dolara od njihovih fanova. A onda bi ja ili Hailey izvukli pobednika,” predstavio je on svoju ideju.

Billy je istom prilikom otkrio da još uvek ne zna kakvo venčanje Biebs i njegova izabranica planiraju, pa nije čak ni siguran kada će se ono desiti.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top