Connect with us

Farma 3: Vanredno izbacivanje, masturbacija i prasići!
Vesti

Farma 3: Vanredno izbacivanje, masturbacija i prasići!

Sinoć je na imanju u Lisoviću došlo do vanrednog izbacivanja- svaki farmer saopštio je po pet imena ukućana, nakon čega su glasovi sabrani i jedan farmer je spakovao svoje stvari za odlazak sa imanja!

Pored izbacivanja, Boki 13 je dobio nekoliko imenjaka, a jedan farmer otkrio je kako se muškarci na farmi rešavaju seksualne tenzije! Sve detalje možete pročitati u delu Farma 3!

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. kardelj

  12/11/2010 at 2:29 pm

  Vendi je bila objektivna ,Zorana je manipulator a Peja,Zlata,Baki,Natalija,Boki,Aca,-su trebali organizovati porodicni,kumski, show ,ocigledno je da se zorana stiti od strane produkcije

 2. kardelj

  12/11/2010 at 2:29 pm

  Vendi je bila objektivna ,Zorana je manipulator a Peja,Zlata,Baki,Natalija,Boki,Aca,-su trebali organizovati porodicni,kumski, show

  ocigledno je da se zorana stiti od strane produkcije

 3. MINA

  12/11/2010 at 3:27 pm

  kardelju kad vec toliko pises napisi nesto pametno. inteligencija kao u vendi. bato svaka ti cast. kao da si znao sta devedeset posto normalnih ljudi misli o svemu oome na farnmi. amozda i nismo normalni dok to gledamo, dosta mi je vise tih koji kazu sta je bata rekao o kaci. pa rekao je ISTINU.

 4. Jovana

  12/11/2010 at 7:26 pm

  Bata je najbolji! Svaka reč mu je na mestu.
  Na koje fanove se Kaća poziva, devojka ima dve pesme, aman :)

 5. Dena

  12/11/2010 at 7:32 pm

  OVA NOSOROG JELENA TOLIKO PRICA DA JE PRESLA I OVE U PARLAMENTU ZORANA I PEJA ZA NJU JE PRIMAR KULTURE NEKA ONA SAMO BRANI BANETA IPAZI – BOKI JE SUPER LIK A SRDLJIVI MARJAN I ONAJ PRASIC BORKO NAPOLJE KO IM BRANI I ONAKO SU DOSADNI :

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top