Prati nas

Farma: nove svađe!

Vesti

Farma: nove svađe!

Akteri najnovijih sukoba su Cakana i Sale ali i Nigor i nezaobilazna Maja Nikolić. Prvo su se posvađali Nigor i Maja dok su obavljali zadatak “Farmovizija” kad su u dnevniku morali da pročitaju pisma koja su napisali.

Kad je Maja rekla da se njeno pismo ne čita, Nigor je poludeo i upitao je šta ona zamišlja i što se tako ponaša. Maja je još jednom zapretila da se niko više ne zajeba*a sa njom.

Drugi sukob je potpuno neočekivan i desio se između Cakane i Saleta. Cakana je Saletu kad je on želeo sam da pročita svoje pismo rekla da je isti kao Maja.

Sale je onda doživeo jedan od svojih napada, kad je histerisao i vređao, ali se ubrzo smirio kad je Cakana zaplakala i objasnila da i nije baš tako mislila.

Kao što znate Cakana je i dalje gazda, a nove sluge su Maja i Đura.

farma maja

foto: farma.rtvpink.com


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Bubilina

  25. 11. 2009. at 10:18

  Sale je prso covek zbog njegovog zdravlja bi trebao da izadje on ima takve izlive besa da je to za posmatranje svaki put pomislim da ce ubiti nekog. Maja je tako irutatna osoba svi su se osilili i okomili na nju da joj nije lako a nije da nije zasluzila. Toma je najbolji!!!

 2. S...l...

  25. 11. 2009. at 11:51

  Maja je takva kakva jeste…vazno je samo da ne bude uvlakacica kao drugi…pa zar mislite da i ona nije mogla da udje u kuhinjski klan…onda bi se samo smeskala i bilo bi joj super…sta mislite da li bi tako imala vecu naklonost gledalaca ili ovako kad kaze sta ima svakom u lice…

 3. gga

  25. 11. 2009. at 12:06

  omg…
  stvarno se gadim samo kada vidim te svadje a kamoli da sam tamo…
  maja je vec pocela mnooogo da me nervira….

 4. Tatjana

  25. 11. 2009. at 13:51

  Zao mi je sto je Djura sluga..mada je Cakana za drugog slugu i morala odabrati nekog finog..pored kojeg Maja nece imati sanse kada ukucani budu davali sibice tj. birali prvog dualistu!! Djura je najbolji!! :))

 5. VIKTOR

  25. 11. 2009. at 16:33

  MA NEZNAM VISE STA IMA I DA SE KAZE.NIJE IM LAKO,MEDJUTIM BAS SU SE OKOMILI NA MAJU UVEK JE PRVI DIRAJU,PA NARAVNO STVARNO BI BILA GLUPA KAD BI CUTALA.JA JOJ PRUZAM RUKU ZENA STVARNO NEDA NA SEBE,I SVAKA JOJ CAST KAD ONAKO STANE SVA HRABRA I KAZE STA IMA.PA ONA NIJE UVLAKUSA DA SE PRODAJE ZA SITNE PARE,DA JE TO BILA BILA BI SADA NAJPOPULARNIJA NA ESTRADI.UGLAVNOM ONA JE GLAVNI FAVORIT ZAPOBEDU A IZGLEDA NJIH SVE TO PLASI PA SAMO GLEDAJU KAKO DA JE ISTERAJU,I STVARNO NE BIRAJU NACINE I SAMO ZA NJIH JE TO SRAMOTA A NE ZA NJU.MAJO SAMO NAPRED TI SI OLICENJE ZENA.NEDAJ DA TE GAZE….

 6. sljokica

  25. 11. 2009. at 19:05

  mUopste mi nije jasno zasto se oni svadjaju,oko cega???nalaze neke gluposti,beznacajne stvari oko kojih se dize galama.
  Primer toga je slava”sv.Arandeljovdan”.marina je bez razmisljanja pocela da se svadja pored stola na kome je stajala upaljena sveca?da ta zena ima mozga nebi vikala na dan slave,pored stola i kolaca!Sve je to moglo da se resi lepim i mirnim putem a ne drekom i cicom.E oni se svi svadjaju oko gluposti a sto je najgore tu su i suze,ha,ha,ha…

 7. Vera Ristivojevic

  26. 11. 2009. at 17:59

  OVI NE MOGU A DA SE NE POSVADJAJU MAKAR JEDAN DAN….NIGOR JE INACE NAJNORMALNIJI LIK U CELOJ OVOJ PRICI

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top