Prati nas

George Michael će konačno biti sahranjen skoro 3 meseca nakon smrti

George Michael će konačno biti sahranjen skoro 3 meseca nakon smrti

(foto: Mirror.co.uk)

(foto: Mirror.co.uk)

Na samom završetku protekle godine, tačnije na dan katoličkog Božića, pop legenda George Michael je pronađen bez svesti u svom domu. Ubrzo se u njegovom domu pojavila ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt, ali analize koje su urađene tri dana kasnije nisu donele precizne zaključke o uzroku smrti.

Obudukcija je rađena još nekoliko puta u naredna dva meseca, a tek 7. marta ove godine je utvrđen tačan uzrok smrti, odnosno da je pevač preminuo zbog srčanih smetnji u kombinaciji sa lošim stanjem jetre. Ceo ovaj mukotrpni proces se (po mnogima besramno) ovoliko odužio ne bi li se otklonila svaka sumnja da se George Michael predozirao.

Nakon što su toksikološke analize utvrdile da je pop legenda umrla prirodnom smrću, počele su pripreme za sahranu, a, kako prenose britanski mediji, pevačeg grob će biti pod 24-časovnim policijskim nadzorom kako bi se sprečilo pravljenje pompe, te da bi se obožavaoci udalji od mesta pogreba.

“Znamo da svi želite da kažete svoje poslednje zbogom, ali imajte razumevanja za to da sve treba da prođe dostojanstveno”, stoji u saopštenju porodice.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top