Connect with us

Grimase Winone Ryder predmet podsmeha na internetuExtra

Grimase Winone Ryder predmet podsmeha na internetu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Winona je iznenadila svojim grimasama (foto: Instagram/sagawards)

Winona je iznenadila svojim grimasama (foto: Instagram/sagawards)

Sinoćna dodela SAG nagrada, protekla je definitivno u znaku Winone Ryder, koja se, praveći čudne grimase, izdvojila i postala zvezda večeri, ili – zvezda na čiji račun se sada zbijaju šale na društvenim mrežama, i glumica je tako dospela u centar interesovanja svojim iznenađujućim pokretima i reakcijama.

Kada je na scenu istupila ekipa serije Stranger things, kako bi preuzela nagradu, govor je bio rezervisan za Davida Harboura, koji je te trenutke uglavnom iskoristio govoreći revoltno o političkoj situaciji i protiv Donalda Trumpa. Međutim, ono što je ostavilo u senci njegov nastup, bele su nedefinisane reakcije glumice, koja je publici pružila mogućnost da posmatraju čitav niz grimasa koje se ukazivale na zbunjenost, potištenost, uzbuđenje, začuđenost i šta sve još ne. Pretpostavlja se da je Winona bila iznenađena glumčevim rečima, te da nije očekivala takav govor.

win

Glumac je obraćanje započeo rečima: “S obzirom na sve što se danas dešava sa svetom, teško je slaviti ovu nagradu”, i između ostalog rekao: “Ujedinjeni smo jer smo svi ljudska bića i svi smo zajedno u ovoj užasnoj, bolnoj, uzbudljivoj i miserioznoj životnoj trci.. borićemo se protiv nasilnika i pomoći onima koji nemaju dom”, vičući je poručio David.

Winona je svakako blistala u crnoj odevnoj kombinaciji, mada je njen stajling ovoga puta bio u potpuno drugom planu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top