Grimase Winone Ryder predmet podsmeha na internetu

Objavljeno: 30.01. 13:57

Winona je iznenadila svojim grimasama (foto: Instagram/sagawards)

Winona je iznenadila svojim grimasama (foto: Instagram/sagawards)

Sinoćna dodela SAG nagrada, protekla je definitivno u znaku Winone Ryder, koja se, praveći čudne grimase, izdvojila i postala zvezda večeri, ili – zvezda na čiji račun se sada zbijaju šale na društvenim mrežama, i glumica je tako dospela u centar interesovanja svojim iznenađujućim pokretima i reakcijama.

Kada je na scenu istupila ekipa serije Stranger things, kako bi preuzela nagradu, govor je bio rezervisan za Davida Harboura, koji je te trenutke uglavnom iskoristio govoreći revoltno o političkoj situaciji i protiv Donalda Trumpa. Međutim, ono što je ostavilo u senci njegov nastup, bele su nedefinisane reakcije glumice, koja je publici pružila mogućnost da posmatraju čitav niz grimasa koje se ukazivale na zbunjenost, potištenost, uzbuđenje, začuđenost i šta sve još ne. Pretpostavlja se da je Winona bila iznenađena glumčevim rečima, te da nije očekivala takav govor.

win

Glumac je obraćanje započeo rečima: “S obzirom na sve što se danas dešava sa svetom, teško je slaviti ovu nagradu”, i između ostalog rekao: “Ujedinjeni smo jer smo svi ljudska bića i svi smo zajedno u ovoj užasnoj, bolnoj, uzbudljivoj i miserioznoj životnoj trci.. borićemo se protiv nasilnika i pomoći onima koji nemaju dom”, vičući je poručio David.

Winona je svakako blistala u crnoj odevnoj kombinaciji, mada je njen stajling ovoga puta bio u potpuno drugom planu.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...