35 najlepših brineta ikada!

Neke od najlepših brineta ikada… (foto: vogue) Tokom vremena pojam lepote znatno se menjao, ali ona istinska lepota uvek ostaje. Najčešća podela među ženama izvršena je na osnovu boje njihove kose: plavuše, crnke i brinete.
Naš favorit ovog puta ipak su brinete. Od Audrey Hepburn, koja je važila za jednu od najlepših žena svog vremena, sve do Angeline Jolie koja je u ranim dvehiljaditim važila za sinonim lepote, pa sve do Mirande Kerr i Alexe Chung… U galeriji ispod možete pogledati ko se još našao na našoj listi 35 najlepših brineta ikada!    

19 Responses

  1. Mozda je problem u meni ali meni je pola ovih daleko od najljepseg, cak mi nisu ni prijatne oku

  2. Kakvih sve faca ima medju ovim brinetama. Jeste li vi Tracaro pravili ovaj spisak ili ste na osnovu nekih anketa dosli do zakljucka???

  3. Jessica Alba?,inace mnoge zene ovde jesu jako uspesne i odlicne u onome sto rade ali najlepse ne.

  4. Ima mnogo lepsih zena..Alexa Chung je meni bas ruzna da zanemarimo karijeru i to..

  5. ovo je strasno..ima tu 5-6 lepotica, ali sad ne mogu ni da nabrajam ove sto su MENI uzas…

  6. Verujem da su ove zene koje nisu lepe, da ne kazem ruzne, bile atraktivne u to vreme, to ne mogu da komentarisem, ali za novitete se ne slazem za pola. Staviti Mirandu ispred Lime i Shanine Shaik?Winona Ryder?Ani? Bas ste malo pogodili, Beyonce je ok, i Angelina naravno, ali nema Albe, nema Selme Hajek (koju bih ja pre Penelope), Rejcel Mekadams, Eva Longoria, Sofia Vergara, Nikol Serzinger, Seril Kole… Bas nema dosta tih lepih…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI