Prati nas

Hailey Baldwin: Dosta mi je ružnih komentara na moj život

Extra

Hailey Baldwin: Dosta mi je ružnih komentara na moj život

Hailey Baldwin na udaru je medija još otkako su saznali za njenu vezu sa Justinom Bieberom, a manekenka od komentara nije mogla da pobegne ni na društvenim mrežama, sa kojih se na kratko povukla prošle nedelje.

No, nije se vratila nema. U nekoliko objava poručila je ljudima da joj je dosta komentara o njenom životu, poslu i braku, jer je većina njih – zla.

“Pauza od instagrama je nešto najbolje na svetu. Kad god odmaram od njega, osećam se boljom osobom. Onog trenutka kad se vratim, dobijem napad anksioznosti, postanem tužna i uznemirena,” napisala je ona.

“Teško je da se fokusiraš na sopstvenu dobrobit i psihičko zdravlje kada svaki put kad dođem na instagram neko loše komentariše moj posao ili stvari vezane za moj život. Ne verujem da moramo da živimo u svetu u kome je bitno mišljenje stranaca, koji nemaju veze sa nama,” rekla je ona i zaključila:

“Ovaj svet je ionako prepun mržnje, bola i tuge. Uopšte nam nije potrebno još negativnosti, mržnje i raskola.”

Inače, mladi bračni par potpuno je nestao iz medija nakon što su se u tajnosti venčali, ali to bi uskoro moglo da se okonča, jer su se navodno fotografisali za naslovnu stranu magazina Vogue.

“Očekuje se da se njih dvoje nađu na naslovnoj strani novog broja u kojem pričaju o svojoj vezi, budućnosti i porodici koju planiraju zajedno,” izjavio je izvor blizak paru.

Na nekim fotografijama su u istim outfitima, a u nekima samo uživaju pored bazena kao običan zaljubljeni par. Želeli su da prikažu svoju ljubav prema svetu.” 

Vogue magazin odaje je da su Justina tokom photoshootinga ponele emocije i da je sam skinuo majicu, pokazao svoje definisano telo i poneo na leđima svoju izabranicu u šetnju parkom.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top