in

Justin Bieber objavio Haileynu fotografiju bez šminke pa odgovorio na negativne komentare

 

Justin Bieber se ne ustručava da javno pokaže svoju ljubav prema supruzi Hailey Bieber, zbog čega često imamo priliku da čitamo izjave ljubavi i na njegovoj Instagram stranici. Čini da se njegovi izlivi emocije ne sviđaju svima, zbog čega je morao da reaguje ovog vikenda.

Naime, slavni pevač je ove nedelje objavio Hailynu fotografiju, pohvalivši se njenim prirodnim izgledom bez šminke. Brzo su počeli da se šire negativni komentari, optužujući mladu manekenku da se podvrgla plastičnoj hirurgiji, ali i ističući činjenicu da je Justin možda objavio fotografiju bez šminke, ali joj je dodao Instagram filter, pa nije verno prikazao njen izgled.

Ipak, jedan komentar je posebno privukao Justinovu pažnju. U komentaru piše:

Ne moraš da radiš ovo. Ako se stvarno volite, samo uživajte bez potrebe da drugima pokažete i dokažete koliko ste zaljubljeni.

Justin je brzo odgovorio na ovaj komentar:

Kada javno hvališ svoju ženu je neverovatno poštovanje. To ljudima daje nešto čime se mogu radovati. Ja nikoga ne forsiram da me prati. Da li smem da pišem ljubavne pesme o svojoj ženi, ili će vam i to smetati? Ovo je moj život. Ako vam se ne sviđa šta postavljam samo me otpratite.

Pevač nije jedina osoba kojoj se nije svideo ovaj komentar, pa se oglasio i njegov menadžer Scooter Braun_

Ili samo možeš da prestaneš da ga pratiš i dozvoliš mu da javno iskaže svoju ljubav kada god poželi.