in

Umesto razvoda, novo venčanje: Ljubav Justina i Hailey nikad jači

Uprkos raznoraznih tračevima da u njihovom odnosu mnogo toga ne štima, ljubav između Justina Biebera Hailey Bieber cveta, pa se tako ovih dana šuška da će se bar ponovo venčati.

Njih dvoje su se venčali prošle godine, a ubrzo nakon što su na intimnoj ceremoniji sklopili brak pojavili su se i prvi natpisi o tome kako imaju probleme. Justin se i sam oglasio i zamolio obožavatelje da mole za njega, a mnogi su pomislili kako će samo par meseci nakon vjenčanja doći vreme i za razvod.

Naime, Justin i Hailey su se venčali nakon kratkog zabavljanja, a još je čudnije bilo to što je malo pre toga pevač raskinuo vezu sa Selenom Gomez, njegovom prvom ljubavi. Šuškalo se da pevač samo pati za Selenom ali sada je jasno da ništa od toga nije bila istina.

Justin i Hailey će se opet venčati. Izvor blizak pevaču otkrio je da će par napokon imati crkvenu ceremoniju i veliku zabavu narednog meseca, u krugu porodice i prijatelja.

„Budući da su se venčali samo pred matičarem, jako im je važno da održe i crkvenu svečanost“, objasnio je izvor, koji dodaje da je par veoma religiozan.

Pevač i manekenka su navodno već poslali i pozivnice, a venčanje godine trebalo bi da se održi 30. septembra u Južnoj Karolini. U pitanju je rezidencija Montage Palmetto Bluff.

„Montage je već dugo kao drugi dom za Justina. Tamo je boravi kada mu je potreban mir. Oboje obožavaju Montage“, rekao je izvor i objasnio da je Hailey zaposlila event managera koji sve organizuje za nezaboravno slavlje.

Inače, Justin je juče usvojio i mačku, o čemu je izvestio pratioce na Instagramu.