Hajdi Klum pravi haos u “Očajnim domaćicama”

Objavljeno: 15.02. 13:00

5

Supermodel i voditljka Hajdi Klum pomrsiće konce čuvenim “domaćicama”, jer će se u jednoj od sledećih epizoda popularne serije pojaviti kao gost. Među ženama u “Očajnim domaćicama” nastaće pometnja,  a pravi cat fight desiće se između  Hajdi Klum koja tumači samu sebe i, pogađate lika Gabi Solis, koju tumači Eva Longoria. Hmmm, biće zanimljivo…

Kad već spominjemo Hajdi, evo još jedne novosti o njoj. Naime, lepa manekenka pojavila sa u februarskom izdanju magazina DT u vrlo izazovnim pozama i sa vrlo malo odeće na sebi. Hajdi kao i uvek izgleda savršeno, a pogotovo ako u obzir uzmemo da je ćerkicu Lu Samjuel rodila pre nešto više od dva meseca… WOW!

1

2

3

4

6

izvor: celebrity-gossip.net



Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

38 komentara

  1. Rinchula@gmail.com'

    Rinchula

    Hot hot hot…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. marieclarie93@gmail.com'

    marie clarie

    WAUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!! :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  3. nataly_ns_k@yahoo.com'

    Strawberry

    Volim ove sto se posle trudnoce izoperisu i izfotoshopisu pa se guzice po novinama da pokazu kakve su ribe.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  4. tatjana96@live.com'

    Tatjana

    Heidi je prelepa i stvarno dobro izgleda, ali brate sto je previse, previse je!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  5. nataly_ns_k@yahoo.com'

    jovana

    Stvarno,ovo mora biti zestok fotoshop ili plasticni hirurg,nema sta.Ovakav stomak posle 300 trudnoca a od toga jedne skorasnje,tesko da moze da ima.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    Strawberry, ne lupetaj molim te! Imam u okruženju gomilu devojaka i žena koje su ubrzo posle porođaja imale ravan stomak, a neke godinama ne uspeju da ga se oslobode… sve je to mnooogooo genetike i još više rada na sebi.

    Inače, Hajdi je često viđena na ulicama Minhena, pa mogu iz prve ruke reći da izgleda fantastično bez foto-obrade :).

    Svaka fotografija se danas obrađuje, to je pošast modernog doba, ali Hajdi ne treba mnogo foto-šopa. Žena je prelepa i prezgodna.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  7. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    http://icannotblog.com/wp-content/uploads/2009/11/Heidi-Klum-Victorias-Secret-Fashion-Show.jpg

    Ovo je 8 nedelja nakon porođaja, mislim 2005.
    Kako li su samo izveli foto-šop na pisti, pitam se…?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  8. maja1982@gmail.com'

    tim gunn

    Nema puno photo shopa na slikama od Heidi, ona uvijek izgleda dobro, veoma je aktivna i zdravo se hrani….

    a druga stvar je da su ove slike radjene prije vise od godinu dana around 2008, prije nego je pocela 6 sezona project runway…. pretty sure…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  9. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    tim gunn, Na časopisu piše februar 2010… zašto bi vadili slike “iz naftalina” i stavljali ih na naslovnu stranu?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  10. miladinovic.tanja@gmail.com'

    sundjer bob

    stvarno su fotografije super i ona je slatka i jako zgodna ali ljudi da se ne lazemo mora bar malo strija da ima, porodjaj je porodjej ne kaze se dzabe drugo stanje. ipak je to zena ne vanzemaljac

    Thumb up 0 Thumb down 0

  11. nataly_ns_k@yahoo.com'

    Strawberry

    Ne mora da ima strije,ali se telo mora promeniti makar malo.I nek mi neko kao pametna BLA BLA ne tupi da se posle 4 trudnoce nije dotezala kod plasticara.Zatezu se i obicne zene a ne svetski poznati modeli kojima je telo lebac.Tako da ko veruje u deda Mraza,samo napred.A da je prelepa nije,prelepe su Monika,Andja,Megan i Lima,ali ova doticna nikako.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  12. nataly_ns_k@yahoo.com'

    Strawberry

    To sa piste se vidi da je skoro rodila jer nema struka.A i da se ne lazemo,mogla je fino uvuci stomak.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  13. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    Strawberry: Iznosiš subjektivna viđenja lepote, a to sam uradio i ja, pa ne vidim zašto me ubeđuješ u to da ova žena nije baš lepa?
    Da li se “dotezala kod plastičara” ( šta god ti to značilo… ) ili ne, to ti baš i ne možeš da nam potvrdiš… A ako malo pogledaš žene koje su i majke ( ima ih dosta među poznatima), skapiraćeš da ne mora svaka da poseti čika Doktora da bi imala lep i zategnut stomak posle porođaja. Kao što rekoh u predhodnom postu,imam u okruženju gomilu devojaka i žena koje su ubrzo posle porođaja imale ravan stomak, a neke godinama ne uspeju da ga se oslobode… sve je to mnooogooo genetike i još više rada na sebi.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  14. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    Pa pogledaj kakve gluposti pišeš! I ja još uzeo ozbiljno da polemišem sa tobom!
    Strawberry, trudnički stomak ne može “fino da se uvuče”, jer koliko god ga uvlačiš, ostala bi ti koža… Kao što piše, ovo je samo 8 nedelja posle porođaja, kosti se još nisu vratile na mesto, pa zato nema struk. A vidi se da žena nema ni gram viška, što je bila cela poenta priče.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  15. akcent2009@live.com'

    Aladin....:)

    super izgleda ali su slike suvise provokativne…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. jnesic.nesic@gmail.com'

    jasmina

    Ma slike su odvratne i previse provokativne.. a i fotoshop cuda cini nemoguce je da tako izgleda posle samo dva meseca…sramota je to gledati po novinama npr prijatelji ili poznanici svi joj videli guzu valjda nesto i netreba svi da gledaju…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  17. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    Da,ovo je sramota, a nije sramota kad se one naše debele pevaljke skidaju i kad devojčice izlaze skoro gole po splavovima i diskotekama… Hajdi je manekenka i njeno telo je njen posao. Fotke su provokativne, ali ne vulgarne.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  18. marinkovicljiljana@yahoo.com'

    Ljilja

    Jedino ona od svih manekenki na ovom svetu ima nadimak “The Body”- i to dovoljno govori o njenom fizičkom izgledu.
    Sve pohvale za njen fenomenalan izgled, pored četvoro dece koje je izrodila i činjenice da žena ima 37 godina.
    Lepota je relativna stvar, nekome je možda ružna u faci, ali neosporno je prezgodna.
    Fotke su opasne, sviđa mi se što su na granici, a opet su modne a ne erotske.
    I, može žena da ima ovakav stomak posle porođaja, upravo gledam u svoju sestru koja ima bebicu od 3 meseca a izgleda fenomenalno. Pozz

    Thumb up 0 Thumb down 0

  19. vojkat@hotmail.com'

    sundjer bobica

    Sunjer Bobu,ne seri,Hajdi je bomba

    Thumb up 0 Thumb down 0

  20. nataly_ns_k@yahoo.com'

    Strawberry

    BLA BLA,prvo,nauci se kulturi izrazavanja i ne nazivaj tudje reci lupetanjem,glupostima i sl,nicim izazvan!Ako se tebi ova persona dopada,ne znaci da treba da budes subjektivan i iskljuciv,tim pre sto nisi ni plasticni hirurg ni ginekolog pa da mi poznajes anatomiju zenskog tela posle porodjaja.Ili si mozda njen tata ili brat pa znas 100% da se nije operisala i fotosopisala na slikanju??A stomak uvek moze da se uvuce,koliko ce koze i da li ce uopste ostati da visi zavisi od velicine stomaka.Ako joj je bio mali,ne mora nista da ”visi”,ali ne moze ni da bude ravan ko daska.Zato se bolje bavi muskim poslovima nego sto ovde dahces za ovom kreaturom.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  21. nataly_ns_k@yahoo.com'

    Strawberry

    Da dodam,ja ne tvrdim da se nije sredila makar u FS zato sto mi nije simpaticna vec zato sto posle 4 trudnoce tesko da necije telo moze ostati bez bar minimalnih posledica,a ponajmanje bi to jedna svetski poznata manekenka dozvolila.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  22. Na svakoj profesionalnoj fotografiji (urađenoj u studiju sa profi fotografom kome je to POSAO) postoji izvesna količina PS-a (fotošopa) + profi šminka + svetlo + odgovarajući ugao slikanja. Zgodna je, i manekenka je. Ali i drago mi je što se sve odrađuju u fotošopu jer kad otvorim časopis želim da vidim savršenstvo i provokaciju dovoljnu da mi zagolica maštu, a ne nešto što mogu da vidim svako veče dok šetam Knezom…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  23. klindamicin@yahoo.com'

    Ivan

    Wooooow! :O HOT HOT HOT! San svakog muskarca! Zamislite da imate takvu zenu :) i stvarno joj treba skinuti kapu za izgled posle porodjaja!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  24. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    Strawberry:A ti si plastični hiturg ili ginekolog i devojka koja je imala bar 1 porođaj?
    I, možda si i psihijatar pošto si zaključila da dahćem za ovom kreaturom?

    haha
    Evo, imaš pozdrave od moje žene koja ti se zahvaljuje što si joj otvorila oči… znaš, posle 4meseca od porođaja, pa sve do sada, nama se sve vreme činilo da joj je stomak ravan… sad smo shvatili da smo u zabludi i da to nisu trbušnjaci, već je moja žena išla kod plastičnog hirurga… buhaaa :((((

    Thumb up 0 Thumb down 0

  25. mali.princ@yahoo.com'

    BLA BLA

    *hirurg

    Thumb up 0 Thumb down 0

  26. lela_jm1412@yahoo.com'

    lela

    eto kakvi ste vi, uvijek ali uvijek hvalite tudje a nase kudite i pljujete… sto to niko ne pise o nasim javnim licnostima koje su isto tako brzo posle porodjaja dovele liniju do savrsenstva??? to i kad bi pisali vi bi ste opet pljuvali!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  27. jnesic.nesic@gmail.com'

    jasmina

    ma mene je bas briga lepo sta ona radi i kako se slika ali meni je ovo uzas zivi odvratno i na izvolte… to dete koje je rodila kad poraste imace sta da gleda po novinama kakva majka ekstra super svaka cast..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  28. njukorisnik@yahoo.com'

    qwerty

    slazem se sa jasminom
    zamislite samo u skoli kad deci kazu: mama ti je super, ajd mi je nabaci /vrlo verovatno vec u uzrastu od 12,13 god/!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  29. maja1982@gmail.com'

    tim gunn

    BLA BLA,

    zasto znam da su slike vadjene iz naftalina… zato sto je ovaj magazin i u proslosti koristio starije fotke na svojim naslovnim stranicama ili u magazinu.. megan fox, primjera radi, u ovom magazinu je prikazana isto kao u Rolling stone magazinu 2009, ista garderoba, iste poze, itd.. Marissa Miller (vicki secret model) je bila na naslovnoj stranici ovog magazina, a slika se moze naci u Sports Illustrated magazinu 2007 ili 2008… istu sliku su prikazali kada su radili dokumentarac na VH1 TV-u od Marise Miller i ostalih manekenki koje su slikane za sports illustrated.. tako da znam da strani magazini mogu da odkupe slike od drugih magazina jer u sustini im je to jeftinije nego da plate modela da pozira za njih….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  30. dzindo.sanela@gmail.com'

    Ceky

    koji kretenizam i prepucavanja!-.-
    ljepota je u oku posmatraca i ne trebate se time zamarati ali Heidi je meni cisti sex!!!!!znaci cisti,zgodna karizmaticna lijepa i drugacija..zato je u vrhu svega moguceg i tako treba biti!
    btw ja bih se ponosila ovakvom mamom :p

    Thumb up 0 Thumb down 0

  31. jnesic.nesic@gmail.com'

    jasmina

    qwerty tako je..hehe

    Thumb up 0 Thumb down 0

  32. jnesic.nesic@gmail.com'

    jasmina

    ceky ako bi se ti sa ovim ponosila… onda stvarno nemam vise komentara…:)))))))))))))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  33. mlekomk@yahoo.de'

    Melany

    nije do Genetici zato sta joj je mama debela a Heidi jest da trenira i rodila 4dece ali ipak je Photoshop ovde odigrao svoje ..ima i lepse od nje ali sa svojim 36g izgleda odlicno

    Thumb up 0 Thumb down 0

  34. DONI@VEKTOR.NEt'

    LEA

    auuuu ma ne i nije photoshop
    ne to je cxista GENETIKA
    hmmmm nebi reklla
    pa sxa ako je manekenka
    ona ima decu mene bi billo sramota da me deca videe i pitaju me sxa
    radim, msn nije zonfa uopsxte

    Thumb up 0 Thumb down 0

  35. Wow :D, Briga me da li je fotosop il nije, njena stvar ;), Inace bice zestoko izmedju njih dve, ali po meni, Hajdi ne moze da pridje Evi ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  36. m.ica98@hotmail.com'

    :PP

    @Philip Van Rakic,slazem se.Eva je najbolja. :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  37. nikven07@hotmail.com'

    an@

    bomba…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  38. madgyandy@yahho.com'

    ADNANA

    Eva je kraljica,zgodna iako je sitna.Ova je prekrakasta,bez struka ispijena njemica..hehhe

    Thumb up 0 Thumb down 0

kylie jenner
Hot or not

Potpuno ne-božićni autfit Kylie Jenner za porodičnu proslavu Božića

Da Kardashianovi ne zaboravljaju kamere čak i kada su u privatnosti svog doma, dokazala je i Kylie Jenner koja se za božićnu proslavu obukla, po mnogima,...