Connect with us

Hajdi Klum pravi haos u “Očajnim domaćicama”



Vesti

Hajdi Klum pravi haos u “Očajnim domaćicama”

5

Supermodel i voditljka Hajdi Klum pomrsiće konce čuvenim “domaćicama”, jer će se u jednoj od sledećih epizoda popularne serije pojaviti kao gost. Među ženama u “Očajnim domaćicama” nastaće pometnja,  a pravi cat fight desiće se između  Hajdi Klum koja tumači samu sebe i, pogađate lika Gabi Solis, koju tumači Eva Longoria. Hmmm, biće zanimljivo…

Kad već spominjemo Hajdi, evo još jedne novosti o njoj. Naime, lepa manekenka pojavila sa u februarskom izdanju magazina DT u vrlo izazovnim pozama i sa vrlo malo odeće na sebi. Hajdi kao i uvek izgleda savršeno, a pogotovo ako u obzir uzmemo da je ćerkicu Lu Samjuel rodila pre nešto više od dva meseca… WOW!

1

2

3

4

6

izvor: celebrity-gossip.net

Loading...

38 Comments

38 komentara

  1. Rinchula

    15 February 2010 at 1:35 pm

    Hot hot hot…

  2. marie clarie

    15 February 2010 at 1:36 pm

    WAUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!! :))

  3. Strawberry

    15 February 2010 at 2:15 pm

    Volim ove sto se posle trudnoce izoperisu i izfotoshopisu pa se guzice po novinama da pokazu kakve su ribe.

  4. Tatjana

    15 February 2010 at 2:17 pm

    Heidi je prelepa i stvarno dobro izgleda, ali brate sto je previse, previse je!!

  5. jovana

    15 February 2010 at 2:21 pm

    Stvarno,ovo mora biti zestok fotoshop ili plasticni hirurg,nema sta.Ovakav stomak posle 300 trudnoca a od toga jedne skorasnje,tesko da moze da ima.

  6. BLA BLA

    15 February 2010 at 3:05 pm

    Strawberry, ne lupetaj molim te! Imam u okruženju gomilu devojaka i žena koje su ubrzo posle porođaja imale ravan stomak, a neke godinama ne uspeju da ga se oslobode… sve je to mnooogooo genetike i još više rada na sebi.

    Inače, Hajdi je često viđena na ulicama Minhena, pa mogu iz prve ruke reći da izgleda fantastično bez foto-obrade :).

    Svaka fotografija se danas obrađuje, to je pošast modernog doba, ali Hajdi ne treba mnogo foto-šopa. Žena je prelepa i prezgodna.

  7. BLA BLA

    15 February 2010 at 3:11 pm

    http://icannotblog.com/wp-content/uploads/2009/11/Heidi-Klum-Victorias-Secret-Fashion-Show.jpg

    Ovo je 8 nedelja nakon porođaja, mislim 2005.
    Kako li su samo izveli foto-šop na pisti, pitam se…?

  8. tim gunn

    15 February 2010 at 3:30 pm

    Nema puno photo shopa na slikama od Heidi, ona uvijek izgleda dobro, veoma je aktivna i zdravo se hrani….

    a druga stvar je da su ove slike radjene prije vise od godinu dana around 2008, prije nego je pocela 6 sezona project runway…. pretty sure…

  9. BLA BLA

    15 February 2010 at 3:42 pm

    tim gunn, Na časopisu piše februar 2010… zašto bi vadili slike “iz naftalina” i stavljali ih na naslovnu stranu?

  10. sundjer bob

    15 February 2010 at 5:48 pm

    stvarno su fotografije super i ona je slatka i jako zgodna ali ljudi da se ne lazemo mora bar malo strija da ima, porodjaj je porodjej ne kaze se dzabe drugo stanje. ipak je to zena ne vanzemaljac

  11. Strawberry

    15 February 2010 at 6:28 pm

    Ne mora da ima strije,ali se telo mora promeniti makar malo.I nek mi neko kao pametna BLA BLA ne tupi da se posle 4 trudnoce nije dotezala kod plasticara.Zatezu se i obicne zene a ne svetski poznati modeli kojima je telo lebac.Tako da ko veruje u deda Mraza,samo napred.A da je prelepa nije,prelepe su Monika,Andja,Megan i Lima,ali ova doticna nikako.

  12. Strawberry

    15 February 2010 at 6:32 pm

    To sa piste se vidi da je skoro rodila jer nema struka.A i da se ne lazemo,mogla je fino uvuci stomak.

  13. BLA BLA

    15 February 2010 at 6:39 pm

    Strawberry: Iznosiš subjektivna viđenja lepote, a to sam uradio i ja, pa ne vidim zašto me ubeđuješ u to da ova žena nije baš lepa?
    Da li se “dotezala kod plastičara” ( šta god ti to značilo… ) ili ne, to ti baš i ne možeš da nam potvrdiš… A ako malo pogledaš žene koje su i majke ( ima ih dosta među poznatima), skapiraćeš da ne mora svaka da poseti čika Doktora da bi imala lep i zategnut stomak posle porođaja. Kao što rekoh u predhodnom postu,imam u okruženju gomilu devojaka i žena koje su ubrzo posle porođaja imale ravan stomak, a neke godinama ne uspeju da ga se oslobode… sve je to mnooogooo genetike i još više rada na sebi.

  14. BLA BLA

    15 February 2010 at 6:44 pm

    Pa pogledaj kakve gluposti pišeš! I ja još uzeo ozbiljno da polemišem sa tobom!
    Strawberry, trudnički stomak ne može “fino da se uvuče”, jer koliko god ga uvlačiš, ostala bi ti koža… Kao što piše, ovo je samo 8 nedelja posle porođaja, kosti se još nisu vratile na mesto, pa zato nema struk. A vidi se da žena nema ni gram viška, što je bila cela poenta priče.

  15. Aladin....:)

    15 February 2010 at 6:51 pm

    super izgleda ali su slike suvise provokativne…

  16. jasmina

    15 February 2010 at 7:00 pm

    Ma slike su odvratne i previse provokativne.. a i fotoshop cuda cini nemoguce je da tako izgleda posle samo dva meseca…sramota je to gledati po novinama npr prijatelji ili poznanici svi joj videli guzu valjda nesto i netreba svi da gledaju…

  17. BLA BLA

    15 February 2010 at 7:05 pm

    Da,ovo je sramota, a nije sramota kad se one naše debele pevaljke skidaju i kad devojčice izlaze skoro gole po splavovima i diskotekama… Hajdi je manekenka i njeno telo je njen posao. Fotke su provokativne, ali ne vulgarne.

  18. Ljilja

    15 February 2010 at 7:26 pm

    Jedino ona od svih manekenki na ovom svetu ima nadimak “The Body”- i to dovoljno govori o njenom fizičkom izgledu.
    Sve pohvale za njen fenomenalan izgled, pored četvoro dece koje je izrodila i činjenice da žena ima 37 godina.
    Lepota je relativna stvar, nekome je možda ružna u faci, ali neosporno je prezgodna.
    Fotke su opasne, sviđa mi se što su na granici, a opet su modne a ne erotske.
    I, može žena da ima ovakav stomak posle porođaja, upravo gledam u svoju sestru koja ima bebicu od 3 meseca a izgleda fenomenalno. Pozz

  19. sundjer bobica

    15 February 2010 at 8:09 pm

    Sunjer Bobu,ne seri,Hajdi je bomba

  20. Strawberry

    15 February 2010 at 11:40 pm

    BLA BLA,prvo,nauci se kulturi izrazavanja i ne nazivaj tudje reci lupetanjem,glupostima i sl,nicim izazvan!Ako se tebi ova persona dopada,ne znaci da treba da budes subjektivan i iskljuciv,tim pre sto nisi ni plasticni hirurg ni ginekolog pa da mi poznajes anatomiju zenskog tela posle porodjaja.Ili si mozda njen tata ili brat pa znas 100% da se nije operisala i fotosopisala na slikanju??A stomak uvek moze da se uvuce,koliko ce koze i da li ce uopste ostati da visi zavisi od velicine stomaka.Ako joj je bio mali,ne mora nista da ”visi”,ali ne moze ni da bude ravan ko daska.Zato se bolje bavi muskim poslovima nego sto ovde dahces za ovom kreaturom.

  21. Strawberry

    15 February 2010 at 11:48 pm

    Da dodam,ja ne tvrdim da se nije sredila makar u FS zato sto mi nije simpaticna vec zato sto posle 4 trudnoce tesko da necije telo moze ostati bez bar minimalnih posledica,a ponajmanje bi to jedna svetski poznata manekenka dozvolila.

  22. Bojana Popovic

    15 February 2010 at 11:58 pm

    Na svakoj profesionalnoj fotografiji (urađenoj u studiju sa profi fotografom kome je to POSAO) postoji izvesna količina PS-a (fotošopa) + profi šminka + svetlo + odgovarajući ugao slikanja. Zgodna je, i manekenka je. Ali i drago mi je što se sve odrađuju u fotošopu jer kad otvorim časopis želim da vidim savršenstvo i provokaciju dovoljnu da mi zagolica maštu, a ne nešto što mogu da vidim svako veče dok šetam Knezom…

  23. Ivan

    16 February 2010 at 1:12 am

    Wooooow! :O HOT HOT HOT! San svakog muskarca! Zamislite da imate takvu zenu :) i stvarno joj treba skinuti kapu za izgled posle porodjaja!

  24. BLA BLA

    16 February 2010 at 10:16 am

    Strawberry:A ti si plastični hiturg ili ginekolog i devojka koja je imala bar 1 porođaj?
    I, možda si i psihijatar pošto si zaključila da dahćem za ovom kreaturom?

    haha
    Evo, imaš pozdrave od moje žene koja ti se zahvaljuje što si joj otvorila oči… znaš, posle 4meseca od porođaja, pa sve do sada, nama se sve vreme činilo da joj je stomak ravan… sad smo shvatili da smo u zabludi i da to nisu trbušnjaci, već je moja žena išla kod plastičnog hirurga… buhaaa :((((

  25. BLA BLA

    16 February 2010 at 10:17 am

    *hirurg

  26. lela

    16 February 2010 at 10:48 am

    eto kakvi ste vi, uvijek ali uvijek hvalite tudje a nase kudite i pljujete… sto to niko ne pise o nasim javnim licnostima koje su isto tako brzo posle porodjaja dovele liniju do savrsenstva??? to i kad bi pisali vi bi ste opet pljuvali!!!!

  27. jasmina

    16 February 2010 at 3:04 pm

    ma mene je bas briga lepo sta ona radi i kako se slika ali meni je ovo uzas zivi odvratno i na izvolte… to dete koje je rodila kad poraste imace sta da gleda po novinama kakva majka ekstra super svaka cast..

  28. qwerty

    16 February 2010 at 3:33 pm

    slazem se sa jasminom
    zamislite samo u skoli kad deci kazu: mama ti je super, ajd mi je nabaci /vrlo verovatno vec u uzrastu od 12,13 god/!

  29. tim gunn

    16 February 2010 at 3:34 pm

    BLA BLA,

    zasto znam da su slike vadjene iz naftalina… zato sto je ovaj magazin i u proslosti koristio starije fotke na svojim naslovnim stranicama ili u magazinu.. megan fox, primjera radi, u ovom magazinu je prikazana isto kao u Rolling stone magazinu 2009, ista garderoba, iste poze, itd.. Marissa Miller (vicki secret model) je bila na naslovnoj stranici ovog magazina, a slika se moze naci u Sports Illustrated magazinu 2007 ili 2008… istu sliku su prikazali kada su radili dokumentarac na VH1 TV-u od Marise Miller i ostalih manekenki koje su slikane za sports illustrated.. tako da znam da strani magazini mogu da odkupe slike od drugih magazina jer u sustini im je to jeftinije nego da plate modela da pozira za njih….

  30. Ceky

    17 February 2010 at 3:49 am

    koji kretenizam i prepucavanja!-.-
    ljepota je u oku posmatraca i ne trebate se time zamarati ali Heidi je meni cisti sex!!!!!znaci cisti,zgodna karizmaticna lijepa i drugacija..zato je u vrhu svega moguceg i tako treba biti!
    btw ja bih se ponosila ovakvom mamom :p

  31. jasmina

    17 February 2010 at 12:33 pm

    qwerty tako je..hehe

  32. jasmina

    17 February 2010 at 3:05 pm

    ceky ako bi se ti sa ovim ponosila… onda stvarno nemam vise komentara…:)))))))))))))

  33. Melany

    18 February 2010 at 1:55 pm

    nije do Genetici zato sta joj je mama debela a Heidi jest da trenira i rodila 4dece ali ipak je Photoshop ovde odigrao svoje ..ima i lepse od nje ali sa svojim 36g izgleda odlicno

  34. LEA

    21 February 2010 at 5:12 pm

    auuuu ma ne i nije photoshop
    ne to je cxista GENETIKA
    hmmmm nebi reklla
    pa sxa ako je manekenka
    ona ima decu mene bi billo sramota da me deca videe i pitaju me sxa
    radim, msn nije zonfa uopsxte

  35. Philip Van Rakic

    21 February 2010 at 5:21 pm

    Wow :D, Briga me da li je fotosop il nije, njena stvar ;), Inace bice zestoko izmedju njih dve, ali po meni, Hajdi ne moze da pridje Evi ;)

  36. :PP

    22 February 2010 at 5:58 pm

    @Philip Van Rakic,slazem se.Eva je najbolja. :))

  37. an@

    3 May 2010 at 1:07 pm

    bomba…

  38. ADNANA

    3 May 2010 at 1:17 pm

    Eva je kraljica,zgodna iako je sitna.Ova je prekrakasta,bez struka ispijena njemica..hehhe

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top