Prati nas

Haos u dvorištu Velikog brata!

Vesti

Haos u dvorištu Velikog brata!

Učesnike ovogodišnjeg serijala regionalnog Velikog brata jutros je dočekala vrlo neprijatno iznenađenje. Uz poruku “Stanari, oprostite, ali ponovo mi je navratilo društvo” VB im je dao sat i po vremena da počiste dvorište, koje je izgledalo kao da je prošao uragan: na sve strane papirići, trake, baloni, đubre, njihove slike i prevrnute stolice.

Slavica je VB poručila “Brate, ti stvarno voliš da orgijaš”, dok se Soraja pitala kako će sve to pospremiti. Pored neprestanih iznenađenja, koje im Veliki brat svakodnevno priređuje, ukućani se žale na probleme sa snom. Nekima smetaju spojeni kreveti, neki hrču i smetaju drugima, a neki uopšte ne mogu da spavaju i žale se da su im oči krvave.

Dražen je jutros prvi probio led kada je u pitanju tuširanje bez ičega na sebi. Ostali ukućani su se do sada tuširali u kupaćim kostimima, zato što je staklo tuš kabine providno, a kamere stalno snimaju. Draženu, međutim, to nije bio nikakav problem. “Zašto bih morao biti u kupaćim gaćama zato što me snimaju?”, poručio je Dražen sustanarima, i bez trunke blama se pred devojkama koje su prale zube skinuo i otišao pod tuš.

Ukoliko ste propustili pregled jučerašnjeg dana, celu emisiju možete pogledati u nastaku teksta.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. blabla

  16/03/2011 at 4:13 pm

  Super je ovaj serijal!

 2. MIS I MEDJED-BRACA PO GACAMA

  16/03/2011 at 5:09 pm

  JOJ BAS SU VREDNI,AL JA I MOJ BATA SMO LENJI BA PO TOM PITANJU

 3. lola

  16/03/2011 at 5:13 pm

  Koje gluposti i smece… fuuuj…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top