Hoće li Ava naći tajni imunitet?

Objavljeno: 01.05. 23:20

U novom plemenu Sibu, Ava se ne oseća baš najbolje. Kaže da joj je bilo lepše pre ujedinjenja i izjavljuje: „Šta bi bilo da smo u zatvoru ili na psihijatriji, da smo vezani? Kakva bi onda bila situacija? Ili da bežimo, da nas progoni manijak ili da nas neko siluje…“  Aleks se oseća fenomenalno nakon pobede koju je osvojila u prvoj borbi posle ujedinjenjenja i svoju radost poredi sa onom koju je doživela 2003. kada je postala mis Hrvatske.

Na Ostrvu odbačenih je iznenađujuće mirno, jer su članovi Velikog veća smirili strasti. Radovan misli da je Markova odluka da u ujedinjenje povede Nevena, najpoštenija moguća od početka Survivora, a sa njegovom konstatacijom se slaže i Mia. Dok sumiraju utiske, Jelena ističe da je najbolje prošla Maja Lena, koju su saplemenici konstantno štitili kako ne bi dospela na Ostrvo odbačenih i srela se sa majkom.

Sviće 24. dan na Kostariki. Pre odlaska u borbu takmičare čeka veliko iznenađenje, obilan doručak u kojem svi podjednako uživaju. Punih stomaka, ujedinjeni kreću put bojnog polja. Cilj im je osvajanje šest ličnih imuniteta. Nakon pojedinačnog izjašnjavanja o tome koja dva takmičara su do sada pokazala najveću spremnost, Sebastijan sa sedam i Vlada sa šest glasova postaju predvodnici dve grupe takmičara. Zbog najviše osvojenih glasova, Sebastijan ima pravo da prvi izabere jednog člana svoje ekipe. U njegov odred ulaze Ognjen, Milan, Kristina, Maja Lena i Martina, dok u Vladin tabor stižu Nikola, Marko, Aleks, Neven i Ava.

Igra podrazumeva poligon sa preprekama i zahteva veliku spretnost i timski rad. Već na samom startu Sebastijan stiče dovoljnu prednost, koju Vlada i njegovi saborci ne mogu da nadoknade do kraja igre. Pobednici su zaštićeni na predstojećem Plemencu, a lutrija odlučuje da u potragu za Tajnim imunitetom odlazi Ava. Ona u Gradu bambusa daje sve od sebe kako bi došla do imuniteta. Uporna je i postepeno rešava zagonetke, ali mrak sve više otežava njenu potragu…

Hoće li uspeti da ga pronađe?

P.Ž./Tračara

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

14 komentara

 1. kukic.nada@yahoo.com'

  jaa

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 25 Thumb down 32

 2. antonia.sikimic@hotmail.com'

  bzv

  stvarno se nadam da ce Ava naci tajni imunitet.

  Thumb up 39 Thumb down 19

 3. emix@live.com'

  BOOM!

  Molim te boze daj joj snage da nadje imunitet!! Zasluzila ga je i te kako! Ava kraljica!

  Thumb up 31 Thumb down 23

 4. saskapuhalovic@gmail.com'

  Saska

  Nece ga naci…Mnogo je smotana..
  A i ponasala se retardirano kada je krenula po njega.!

  Thumb up 39 Thumb down 9

 5. emix@live.com'

  BOOM!

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 11 Thumb down 16

 6. milicadjurdjevic91@gmail.com'

  Mrvica*

  Nema teorije da ga nadje..!!
  Kada je nasla prvi kljuc vec je pao mrak…a potrebna su joj jos dva.! A i u delu sledece epizode je jako tuzna, sigurno ne bi bila, da ga je pronasla.!

  Thumb up 41 Thumb down 1

 7. emix@live.com'

  BOOM!

  Pa sada ce biti sve teze naci imunitet! Martini je bilo PRELAKO da ga nadje, mislim moja baba bi ga nasla! A devojci je imunitet propao a mogla je da ga iskoristi i spase svog “voljenog druga” Nevena da je htela. Alo bolje sto nije, Ava bi ispala!

  Thumb up 5 Thumb down 4

 8. emasimic@ymail.com'

  mybodyneedahero

  Hahahahaha. Neće, možda bi i našla da ima 5 dana, ali ovako ne verujem :)

  Thumb up 23 Thumb down 2

 9. marija.vojinovic1@gmail.com'

  Sveznalicaa

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 4 Thumb down 11

 10. vesnna.b@hotmail.com'

  toxicgirl

  Ovaj Sebastijan mi pocinje ici na zivce. Mnogo je nabrijan momak. OK, jeste sposoban, ali ima ih jos takvih. Ako je sposoban kao sto se prodaje zasto je ocekivao da mu cure (Aleks i Kristina) predaju onu borbu…Malo kukavicki…
  Ava mi je sve simpaticnija. :)

  Thumb up 23 Thumb down 1

 11. jrzsvb@gmail.com'

  Jaca

  Meni je Ava mnogo simpa!!!

  Thumb up 4 Thumb down 3

 12. jrzsvb@gmail.com'

  Jaca

  Meni je Ava mnogo simpa!!!
  Mnogo volim da je lsusam kada daje intrevju-e!!!<3<3<3

  Thumb up 5 Thumb down 3

 13. jrzsvb@gmail.com'

  Jaca

  *slušam

  Thumb up 5 Thumb down 0

 14. jelena_kuljanin@hotmail.com'

  Mina

  Super je Ava,da nije nje bilo bi dosadno.

  Thumb up 4 Thumb down 2

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.