Prati nas

Ipak ništa od razvoda: Darko Lazić i Ana Sević ostaju u braku

Vesti

Ipak ništa od razvoda: Darko Lazić i Ana Sević ostaju u braku

Ana Sević ne želi da se odrekne finansijske sigurnosti

I dalje u braku Arhiva

Darko Lazić i Ana Sević već mesecima više nisu zajedno, no čini se da to ne znači i da će se zakonski razvesti. Kako pišu domaći mediji, pevač i pevačica su i dalje u braku, a to definitivno neće menjati u narednom periodu.

Naime, Darko je sa suprugom posle razvoda ostao u dobrim odnosima zbog čerke, zbog čega su se i dogovorili da ostanu u braku. Međutim problem je nastao kada su pojedini mediji počeli da pišu da Darko već razmišlja o drugom venčanju.

”Kada su rešili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama. Navodno je Sevićka to predložila zbog ćerke Lorene, ali i finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao na to da budu neformalno razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da komuniciraju i da se čuju oko deteta. Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za naslednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira i letovanja i zimovanja, tako da su njih dve nastavile da žive u luksuzu’’, piše Srpski telegraf, a izvor blizak paru dodaje:

‘’Logično, sve bi se to promenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak sa Lazićem, ona i njihova mezimica bi živele od alimentacije, što nikako nije isto kao sada, kada finansijski ima sve kao i dok su živeli zajedno’’, tvrdi izvor.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top