Prati nas

Javnost ubeđena da je Kris Jenner plasirala vest o Tristanovim aferama

Vesti

Javnost ubeđena da je Kris Jenner plasirala vest o Tristanovim aferama

Šokantan klip je nastao još u oktobru, ali je tek sada, par dana pre porođaja rijaliti zvezde, ugledao svetlost dana. Slučajnost?

Ðavo radi vredno, ali Kris Jenner radi vrednije WireImage

Nezaobilazna vest na portalima prošle nedelje je svakako bila vest o prevari Tristana Thompsona. Khloe Kardashian se porodila samo par dana nakon što su šokantni snimci ugledali svetlost dana, a porođaju je prisustvovao i košarkaš. Zapravo, Khloe je odlučila da oprosti dečku brojne prevare, a javnost je sada sigurna da se sve ovo nije bila čista slučajnost.

”Ðavo vredno radi, ali Kris Jenner radi vradnije”, je rečenica koju ćete pročitati svaki put kada Kardashian/Jenner sestre dobiju veliku pažnju medija zbog načina života koji vode. Javnost je sigurna da upravo mama Kris pasira šokantne naslove kako bi se pobrinula da njene ćerke i njena emisija KUWTK ne izgube na popularnosti  i da je to bio slučaj i sa Tristanovom prevom.

Naime, fanovima i dalje nije jasno kako to da je snimak koji je star sedam meseci tek sada ugledao svetlost dana. Ako uzememo u obzir da je klip plasirao TMZ, i da je opšte poznata činjenica da je Kris u odličnim odnosima sa urednicima TMZ-a i da upravo oni prenose one najbitnije informacije o Kradashianima, uključujući i vest da je Kylie Jennet trudna još pre nego što je nestala iz javnog života, mnogi su sigurni da je Kris mesecima znala za Tristanovu prevaru, ali je samo čekala pravi momenat da je otkrije, tj. par dana pre Khlojinog porođaja.

Ovoj teoriji ide u prilog i činjenica da je E! potvrdio da su snimili Khlojinu reakciju na vesti o prevari da će to biti emitovano u narednim epizodama njihovog rijalitija.

Drugi ipak smatraju da je cela afera bila iscenirana, i da slavni košarkaš nije prevario Khloe kako se priča, već je porodica celu priču izmislila kako porođaj Khloe Kardashian ne bi prošao neopaženo i u senci trudnoće Kylie Jenner.

1 komentar

1 komentar

  1. k

    16. 04. 2018. at 17:48

    glupost, cinjenica je da postoji snimak od oktobra na kom se on ljubi sa 2 zene, i da je to tek sad isplivalo, sto ce reci da je Kris debelo platila da to NE izadje tad. Ovo je preveliki stres za trudnu zenu kolike god pare i slava da su u pitanju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top