Jessie J neće ismevati takmičare u “UK Voiceu”

Objavljeno: 07.12. 11:57

Nije samo slučaj da se u Srbiji javnost smeje manje talentovanim pojedincima koji se prijavljuju za brojne muzičke talenat šouove. Ipak domaći i strani muzički šouovi razlikuju se po jednoj stvari – strogoći članova žirija.

I dok su neki muzičari slavu stekli upravo oštrim komentarima u šouovima, pevačica Jessie J (Džesi Džej) ne želi da je pamte kao lošeg sudiju. Ona je nedavno prihvatila ponudu da bude sudija u britanskoj verziji šoua The Voice koja će se zvati The Voice UK .

“Previše je pritisaka na žiri. Kada si u poziciji da doneseš odluku, možda nećeš doneti odluku sa kojom bi se svako na svetu složio; ali stvar je u tome da, jednom kada o nečemu sudiš, postoji pritisak na tebe da budeš savršena i da ne smeš da napraviš grešku”, rekla je Jessie u intervjuu za časopis More. Pevačica je otkrila i svoj stvar prema odnosu medija ka takmičarima iz ovih emisija.

“Zato što je, na primer, X Factor toliko popularan, mediji izgleda misle da im je dozvoljeno da preturaju i objavljuju i namanje sitnice iz vaših života. I zaista mi se ne sviđa to kako su neki od takmičara ismevani u TV emisijama. To je pogrešno. Što se mene tiče, to je pre svega emisija o talentima, a ne neka reality komedija. Na žalost, najčešće imam utisak da gledam neku vrstu bizarne komedije. Kritikovati na pravi način mlade i talentovane ljude je mnogo teže nego što vam se čini”, kaže Jessie.
Loading...
faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

4 komentara

 1. neonfelin@gmail.com'

  Neon Felin

  U pravu je. :)

  Thumb up 41 Thumb down 0

 2. broken-heart@hotmail.rs'

  Somebody

  Totalno u pravu !

  Thumb up 19 Thumb down 0

 3. markspencer@live.com'

  znaci ooono

  Jessie <3

  Thumb up 19 Thumb down 0

 4. zoranic96@hotmail.com'

  BiggesHeartBeat

  Bravoo Jessie!! Svaka cast!! Love Her!! <3 <3 JJ <3

  Thumb up 16 Thumb down 0

adreana-cekic
Hot or not

Andreana Čekić drastično promenila boju kose

Pevačica Adreana Čekić je poslednjih meseci drastično menjala svoju frizuru i boju kose, a njena najnovija promena iznenadila je mnoge.