Jessie J i Channing Tatum prvi put uslikani u javnosti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Jessie J i njen dečko glumac Channing Tatum fotografisani su jučer u Londonu, a ovo je prvi put da su viđeni zajedno u javnosti.

Par je šetao u opuštenoj modnoj kombinaciji i s osmehom na licima. Činili su se veoma zadovoljni, a sve vreme su se držali za ruke.

Oni izlaze već nekoliko meseci, a počeli su da se viđaju ubrzo nakon što se Channing razveo od supruge Jenne Tatum, sa kojom je bio gotovo 14 godina. Iako je Jessie dobijala mnogo poruka mržnje zbog toga što izlazi sa Channingom, njegova bivša supruga ju je podržala i kazala kako je mnogo poštuje.

Izvor blizak paru u januaru je otkrio da Channing planira da se preseli u London, rodni grad svoje izabranice, i tvrdi da njih dvoje planiraju da se presele u zajednički stan koji će oboje nazvati domom.

“Channing planira da se skrasi i započne novi život nakon razvoda od Jenne Dewan,” izjavio je izvor. “Obožava London i želi da provede što je više vremena moguće tamo, pogotovo sada kada je ušao u vezu sa Jessie.”

Izvor je takođe izjavio da će se zaljubljeni par zajedno useliti u novi stan početkom sledeće godine. Iako je Channingov menadžer negirao ove tvrdnje, izvor je ubeđen da je Channing pronašao pravu osobu za sebe, i kako kaže, ne može da dočeka da kupi novi stan za njih dvoje.

POSLEDNJE VESTI