Prati nas

Justin Bieber dobija nagradu “MTV Voice”

Vesti

Justin Bieber dobija nagradu “MTV Voice”

Justin Bieber (Džastin Biber) i Forum mladih Severne Irske biće nagrađeni prvim MTV Voices nagradama na posebnoj ceremoniji tokom vikenda dodele 2011 MTV EMA nagrada u Belfastu.

MTV Voices je novi MTV-jev društveno odgovorni brend, jedinstvena online platforma koju MTV pokreće u subotu, 5. novembra, a predstavlja društveno pozitivne i inspirativne sadržaje koje proizvodi odabrani tim globalnih saradnika, međunarodnih i lokalnih muzičkih izvođača i MTV-jeva publika.

Kao prvom izvođaču koji će primiti MTV Voices nagradu, Bieberu će biti odato priznanje za njegov ambiciozni projekat Believe Charity Drive, kojim ovaj mladi muzičar podstiče svoje fanove da pomognu u prikupljanju nekoliko miliona dolara za 20 dobrotvornih fondova širom sveta. Bieber je te organizacije odabrao zbog njihove usmerenosti na obrazovanje, dobrobit mladih i muziku. Uz njegov rad na Believe Charity Drive, Bieber je vrlo aktivan u Make A Wish fondaciji i organizaciji Pencils of Promises, koje pomažu u izgradnji škola za decu koja nemaju pristup obrazovanju.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Bice Bolje :)

    03/11/2011 at 11:20 am

    EMA = Europe Music Award . Sve nagrade na njoj ce dobiti americke zvezve . Omg :”( Kad ce se Evropa otarasiti Amerikeee :( EMA nagrade treba da dobiju muzicari iz Evrope a ne iz Amerikeee . Inace svaka cast Justinu ali treba tu nagradu da dubije na AMA :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top