Prati nas

Tijana tvrdi: Nisam uhapšena zbog prostitucije!

Vesti

Tijana tvrdi: Nisam uhapšena zbog prostitucije!

alo tijana djuricic copy

Tijana Đuričić pre dva dana u policijskoj stanici priznala je da je pružala seksualne usluge u zamenu za novac, odnosno da se bavila prostitucijom, a prema pisanju dnevnog lista Alo, nju je prijavio klijent!

Neimenovani klijent silikonsku prostitutku prijavio je jer nije bio zadovoljan pruženom uslugom. Dvadesettrogodišnja silikonska starleta se pojavljuje na snimku, na kome se vidi kako joj klijent daje novac za obavljen posao

Iako je za ovo delo osuđena i morala je da plati 40 000 dinara, ona tvrdi da je nevina.

UPDATE:

Oglasila se i glavna aktereka događaja koja demantuje da je uhapšena zbog bavljenja prostitucijom!

“Pre par dana bila sam na snimanju emisije Ami G Show. Tamo sam bila pokradena, izvukli su mi iz tašne novčanik gde su mi bila sva dokumenta. To može da potvrdi Ognjenova ekipa. Policija me je startovala sutradan ispred zgrade bez dokumenata, posumnjali su da sam već duže bez dokumenata pa su me priveli. Roditelji su morali da dođu da potvrde da sam to ja. Nije bilo reči o prostituciji”– rekla je Tijana za izvor, a zatim dodala da nije platila kaznu u iznosu od 40.000 dinara:

“Platila sam kaznu od 10 hiljada dinara jer nisam prijavljena na adresi kojoj živim” – rekla je Tijana.

 

foto/izvor: Alo.rs7 komentara

7 Comments

 1. ja sam

  03/04/2014 at 10:26 am

  Da je nevina to ne moze nikako da dokaze :P

 2. Starship

  03/04/2014 at 11:02 am

  SVE OVE STARLETE SU ISTE… SAMO STO JE OVA NAJGLUPLJA OD OSTALIH… ZABORAVILA JE DA PONUDI “BLOW” POLICAJCU PA BI JE PUSTIO KAO STO TO RADI STANA I SORAJA….

 3. nevena

  03/04/2014 at 11:34 am

  KAKVA PRESUDA BEZ SUDJENJA??? Presude ne donosi policija nego sud. A za to treba da prodje vreme (zna se kako vec kod nas idu stvari). Ne mislite valjda da vas pozovu u policiju i saopste vam da ste osudjeni za neko krivicno delo? Bez advokata, rocista, dokaza, sudije i SUD-a.
  Ova devojka mi je uzasno antipaticna, a mozda mi je i donekle zao u svakom slucaju ne treba biti genije da bi se zakljucilo da OVO VEZE SA ZIVOTOM NEMA, JOS JEDNA NOVINARSKA IZMISLJOTINA!!!
  Vozdra

 4. S

  03/04/2014 at 11:45 am

  ZENA JE TOTALNI KRETEN I FIZICKI I MENTALNO, ALI MENI NIJE JASNA JEDNA STVAR, KAKO NEKO TO MOZE DA J..E I JOS DA PLATI ZA TO.

 5. Pa sad?

  03/04/2014 at 2:46 pm

  Ma ne nikako-sasvim slucajno izgledas kao najzesca hardcore pornicara! i sasvim slucajno te optuzuju bas za prostituciju-koja slucajnost! a da si nevina-tesko! hahahaha :) jadni tvoji roditelji i tvoje telo koje mora da apsorbuje svu tu plastiku i gumu :P

 6. Ivana

  03/04/2014 at 7:40 pm

  Hahahahahahahah NEVINA hahahahahahahahaha jaooooooo mili Bože pa ja ne verujem…..

 7. Marie

  04/04/2014 at 3:36 pm

  Koliko je ova spodoba odvratna,sramota za zenski rod,trebalo bi
  je CENZURISATI jer siri nemoral i zarazu a ne da puni novinske stupce!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top