Prati nas

Srećan mu put: Kako je Stanija ispratila Kristijana u zatvor?

Kristijan Golubović ponovo odložio zatvorsku kaznu ( foto: facebook )

Kristijan Golubović ponovo odložio zatvorsku kaznu ( foto: Facebook )

Kristijan Golubović je danas konačno trebalo da se useli u zatvorsku ćeliju u Zabeli gde će služiti 4 godine zatvorske kazne zbog dilovanja droge, međutim, ponovo je uspeo da odloži kaznu.

Pre nego što se saznalo da je odložio odsluženje kazne, bivši farmeri su prokomentarisali šta misle o njegovom odlasku u zatvor, uglavnom ga je većina sažaljevala.

Bivši farmeri sažaljevaju Kristijana ( foto: facebook )

Bivši farmeri sažaljevaju Kristijana ( foto: Facebook )

“Kada se rijaliti završio, za mene se završilo i sve ružno. Iskreno, nisam znala ni kada će ići u zatvor, a i to nije moja stvar. Nek ide gde hoće,” izjavila je balerina Jelena Milošević koja je imala turbulentne odnose sa Kristijanom na Farmi.

Maja Nikolić rekla je da joj je žao Kristijana i da se nikada ne raduje tuđoj nesreći, kao i da svako ima pravo na pokajanje i na život na slobodi. “Iako sam od njega doživela neprijatnosti, psovke i uvrede, nikako ne može da mi bude drago što ide u zatvor,” rekla je Maja, dok pevač Semir Džanković brine za Kristijanovu porodicu.

Tamara Đurić izjavila je kako je ne interesuje šta se dešava sa Kristijanom i da on za nju ne postoji, dok je Vendi izrazila žaljenje zbog njegovog odlaska u zatvor: “To je njegov krst koji kroz život nosi, kroz metafizički aspekt – bič božiji, ali on će i to izdržati. Mediokriteti i ženturače koje su na farmu došle na seoski seks turizam se naslađuju što ide, a ja kao prijatelj ne mogu”.

Stanija ( foto: facebook )

Stanija ( foto: Facebook )

Stanija Dobrojević se trenutno nalazi u Americi i upoznata je sa činjenicom da njen nekadašnji prijatelj Kristijan danas odlazi na odsluženje kazne. Njihov drugarski odnos se dosta promenio nakon izlaska iz rijalitija kada je on on starlete zahtevao da mu da polovinu osvojene nagrade od 50.000 evra. Ona je na pitanje novinara šta ima da poruči Kikiju pre odlaska u Zabelu, samo kratko izjavila: “Ne bih ga uopšte komentarisala, srećan mu put”.

2 komentara

2 Comments

  1. Sretko

    09. 03. 2016. at 21:25

    DEBELI Golubović opet LAŽEŠ ko i uvek?!? Ajde već u mrdulju koji ti VOLIŠ! Seti se, tebi je uzeo nevinost u popravnom domu brkati ĐOKA i tada si imao 14 godina! A onda se taj vaš SEX redovno nastavljao 3-4 godine! A kasnije po zatvorima debeli ti si lično drmao zatvorenike a to zna cela Srbija i mnogo šire! U LINZU u Austriji te u MMA meću onaj Albanac nokautirao a ti si opet lagao…a momak taj ti dao 10.000 € jer si plakao, da nemaš od čega da živiš i da ti je supruga trudna, bio sam prisutan a ti ovde prosipaš lažne priće kao pustio si mu ahahaha. Pa postoji snimak tog meča i sve se odlično vidi! BIO i OSTAO si najveći LAŽOV!!!!!

  2. Mladen

    11. 03. 2016. at 13:02

    Taku ču ja ovdje kdje živim pola grada strpati u zatvor još bolje da jih mafija udesi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top