Srećan mu put: Kako je Stanija ispratila Kristijana u zatvor?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kristijan Golubović ponovo odložio zatvorsku kaznu ( foto: Facebook )

Kristijan Golubović je danas konačno trebalo da se useli u zatvorsku ćeliju u Zabeli gde će služiti 4 godine zatvorske kazne zbog dilovanja droge, međutim, ponovo je uspeo da odloži kaznu.

Pre nego što se saznalo da je odložio odsluženje kazne, bivši farmeri su prokomentarisali šta misle o njegovom odlasku u zatvor, uglavnom ga je većina sažaljevala.

Bivši farmeri sažaljevaju Kristijana ( foto: Facebook )

„Kada se rijaliti završio, za mene se završilo i sve ružno. Iskreno, nisam znala ni kada će ići u zatvor, a i to nije moja stvar. Nek ide gde hoće,“ izjavila je balerina Jelena Milošević koja je imala turbulentne odnose sa Kristijanom na Farmi.

Maja Nikolić rekla je da joj je žao Kristijana i da se nikada ne raduje tuđoj nesreći, kao i da svako ima pravo na pokajanje i na život na slobodi. „Iako sam od njega doživela neprijatnosti, psovke i uvrede, nikako ne može da mi bude drago što ide u zatvor,“ rekla je Maja, dok pevač Semir Džanković brine za Kristijanovu porodicu.

Tamara Đurić izjavila je kako je ne interesuje šta se dešava sa Kristijanom i da on za nju ne postoji, dok je Vendi izrazila žaljenje zbog njegovog odlaska u zatvor: „To je njegov krst koji kroz život nosi, kroz metafizički aspekt – bič božiji, ali on će i to izdržati. Mediokriteti i ženturače koje su na farmu došle na seoski seks turizam se naslađuju što ide, a ja kao prijatelj ne mogu“.

Stanija ( foto: facebook )
Stanija ( foto: Facebook )

Stanija Dobrojević se trenutno nalazi u Americi i upoznata je sa činjenicom da njen nekadašnji prijatelj Kristijan danas odlazi na odsluženje kazne. Njihov drugarski odnos se dosta promenio nakon izlaska iz rijalitija kada je on on starlete zahtevao da mu da polovinu osvojene nagrade od 50.000 evra. Ona je na pitanje novinara šta ima da poruči Kikiju pre odlaska u Zabelu, samo kratko izjavila: „Ne bih ga uopšte komentarisala, srećan mu put“.

POSLEDNJE VESTI