Search
Close this search box.

Kristijan raskrinkao Veljka: Ceca mu namešta bokserske mečeve

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bokser Veljko Ražnatović pre nekoliko dana opravdao je poverenje crveno-belih i sa svojim saborcima iz „Crvene zvezde“ odneo pobedu nad Mariborom iz Slovenije.
Iako važi za jednog od najperspektivnijih mladih boksera, Kristijan Golubović tvrdi da mečeve namešta i da karijeru gradi zahvaljujući majci Svetlani Ceci Ražnatović. https://www.instagram.com/p/CZnDPnNM3Jz/ „Deca ne biraju ko im je roditelj. Nije on kriv ako mu je Arkan bio otac ili mu je majka Ceca. Ceca se kroz život borila za njih dvoje najviše, sve im je u životu pruženo. Ceca je sinu pružila i boksersku karijeru. Njegovi mečevi su namešteni. Ako su to nekada mogli da rade laici, pa što ne bi i Arkanov sin mogao da ima namešten meč,“ kaže Kristijan i dodaje da je i sam uzimao novac za nameštene mečeve. „Ja sam sa jednim Albancem boksovao i dozvolio da me udari deset, petanest puta i podigne malo oko, ali uzeo sam 270 hiljada za to. Naplatio sam to što me je pobedio i odneo novac ženi i detetu. Ako mom detetu treba nešto, ja ću dati deset prstiju i reći secite mi dva da moje dete bude dobro. Tako da je to što Ceca radi legitimno, nije fer sa sportske strane, ali sa strane majke jeste. Ja sam to čuo i video svojim očima,“ tvrdi Golubović.
Kristijan smatra da Ražnatović sve i da može, ne bi smeo sa njim da uđe u ring. „Ja važim za jednog od najsnažnijih i najjačih udarača, koga udarim desnicom završi s potresom mozga i otvorenom vilicom. Veljko i ja nismo ista kategorija, to je kao da uđe katapilar sa fićom na direktan sudar. Na ulici može svako sa svakim da se pobije, ali u boksu postoje kategorije. Apsurdno je da on uđe sa mnom u ring. Njegov udarac meni ne može da naudi,“ izjavio je Kristijan.

POSLEDNJE VESTI