Prati nas

Bizarno

Stiže novi rijaliti: Gradski seljaci

gs-naslovna

Gradski Seljaci (Foto: Screenshot)

Da Srbija ne može bez rijalitija dokaz je to što će posle praznika krenuti sa prikazivanjem novog takmičenja – Gradski seljaci. Još nije poznato na kom TV kanalu će biti prikazivani, ali učesnici su i više nego poznati rijaliti junaci.

Tako da ćemo i sledeću godinu provesti sa nekim od ‘omiljenih’ nam likova kao što su: Nenad Marinković Gastoz, silikonska kraljica Tijana Đurić, pevačica Anabela Atijas i njena najstarija kćerka Luna, Tijana AjfonMimi Oro, reper Đus, Jelena Krunić Ivan Gavrilović, Ema Lapin, Crni, Nela Bijanić i mnogi drugi.

fotka4

Gradska deca put sela (Foto: Screenshot)

Novi rijaliti je autorsko delo Danijela Đurića koji je pripreman mesecima, na različitim gazdinstvima širom naše lepe zemlje.

fotka2

I traktor su vozili (Foto: Screenshot)

“Nije im bilo teško da ustanu pre zore i rade do kasno u noć, kako bi pokazali da rad na selu, osim što je težak i iscrpljujući, može da bude i zabavan. Izvukli smo najbolje od seoskih poslova i najteže za gradske likove koji su bežali od teškog rada i provodili dane uživajući u provodu i luksuzu. Učesnici ovog serijala, osim u snalaženju na selu i u poljoprivrednim obavezama, takmičili su se i u znanju o poljoprivredi, selu… “, rekao je autor novog rijalitija za Alo.

fotka1

Gazilo se i po blatu (Foto: Screenshot)

Pogledajte tizer za novi rijaliti:

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Wanna

  29. 12. 2015. at 23:16

  PUSTITE NAS BAR NOVU GODINU BEZ RIJALITIJA DA DOCEKAMO !!!!

 2. Reala

  29. 12. 2015. at 23:20

  Opet isti ljudi, i tako u nedogled …. gospode boze !!!!

 3. bbbbb

  30. 12. 2015. at 09:05

  Zar nema novih likova zasto uvek isti ,ako bude ko ovo do sad nece to niko da gleda ljudi se zasitili rialitija ima ih mnogo prosto muka od njih .

 4. Lepi

  30. 12. 2015. at 17:05

  Do sad smo gledali u rijalitijima gracke seljacine i prostacine , tako da ovaj novi rijaliti nista se nece razlikovati od Farme i Parova, jedino Veliki Brat se izdvaja od rijalitija i u njemu se moze vidjeti sta je pristojnost i kultura i tolerancija.

 5. Daki

  01. 01. 2016. at 18:29

  Zasto već BAREM J E D N O M. NE UBACITE NAJOBIĆNIJE LJUDE JER NARODU JESU BITNI ONI obićni bez DA SU IKAKVI “POZNATI” ILI TZV.”ZVIJEZDE” ovoga ili onoga zivota SVAKAKO NAROD ODABIRE NAJINTERESANTNIJE…NQJISKRENIJE…NAJPOSTENIJE A NAJKZLTURNIJE I TAKO DAJE SVOJE GKADOVE.. D O S T A NAM JE I PREVISE ZAISTA TZV “POZNATIH FACA” KOJIMA UVELIKO PIMAZETE DA JOS ZARADE DOK OBIĆAN NAROD NEMA GDJE DA “ZARADI” NITI IJEDAN EU-ro.PROMIJENITE VISE ISTI IZBOR…BIT ĆETE GLEDANIJI…ISPROBQJTE A OVE ODVRATNE I “POZNATE ISTRISENE” FACE ODBACITE…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top