Prati nas

Katy Perry iskopirala Katarinu Grujić

Extra

Katy Perry iskopirala Katarinu Grujić

Ne dešava se retko da domaće zvezde pronađu inspiraciju u kolegama iz belog sveta, no šta se dogodi kada je situacija obrnuto?

Katarina Grujić ponela je u februaru ove godine nesvakidašnji kostim, tokom snimanja jednog editorijala. U haljini Marka Marosiuka i sa nesvakidašnjim srebrnim detaljem za glavu koji je izradio Demode jewelry, folkerka je oduševila fanove.

Prošle nedelje, veoma sličan kostim ponela je i Katy Perry, tokom jednog od nastupa na turneji Witness, na kojoj promoviše istoimeni album.


Nemoguće je ne primetiti da su dizajneri svetski poznate pevačice evidentno bili inspirisani mladog srpskom zvezdom, te su joj na ovaj način – i odali počast.

Da li se vama dopada ovaj izgled?

4 komentara

4 Comments

 1. Daisy Duvall

  07. 11. 2017. at 09:56

  a obe su iskopirale whitney houston iz spota i have nothing ili ti iz filma bodyguard

 2. Cipsi

  07. 11. 2017. at 10:59

  Aman ljudi, ne lozite se vise!

 3. Edgar

  07. 11. 2017. at 11:27

  Ajde bre Tračaro Birtaševičkina. Prvo je bila Cher, kraljica kostima. Pa Whitney Houston. Ovo što Katy nosi je mnogo bolje od ove naše, koja je to kupila na turskom Bazaaru

 4. Countess

  08. 11. 2017. at 07:26

  Nije ta naša pevaljka sama dizajnirala to, pa da neko iskopira njen rad. Dizajneri nude svoju robu svima, ne prave ništa ekskluzivno samo za nekog anonimusa, a i zašto bi… Vijest bi trebalo da glasi da Katy Perry nosi našeg dizajnera, ovako je ispalo stvarno smiješno, da ona, sa svjetskom slavom, kopira tamo neku iz Srbije što tezgari…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top