Prati nas

Khloe Kardashian rodiće devojčicu

Extra

Khloe Kardashian rodiće devojčicu

TV zvezda otkrila lepe vesti u poslednjoj epizodi rijalitija.

I dok je ceo svet u nedelju uveče gledao dodelu Oskara, porodica Kardashian rešila je da iskoristi trenutak kada su svi na internetu i otkrije pol deteta koje nosi Khloe Kardashian.

U savršeno tempiranoj epizodi emisije U korak sa Kardashianovima, emitovanoj uporedo sa dodelom filmske nagrade, TV zvezda otkrila je svojim sestrama da će dobiti devojčicu. Ovo je ubrzo napisala i Kim Kardashian West na Twitteru.

 

“OMG, Khloe i Tristan će dobiti devojčicu,” uzbuđeno je napisala Kim, uprkos tome što je njena sestra želela da sačeka sa objavom do kraja epizode. Zbog toga je Khloe dodala: “Presrećna sam što će najbolje drugarice moje kćerke biti Chicago i Stormi. Hvala ti Bože na našoj princezi,” napisala je TV zvezda, koja je u osmom mesecu trudnoće.

Svetski tabloidi ostali su u šoku ovom informacijom, jer već neko vreme spekulišu da će Khloe dobiti dečaka. “Baš volim kad mediji pogreše, mi smo u porodičnom grupnom chatu umirali od smeha,” napisala je Kim.

Inače, Khloe je ranije otkrila da još uvek ne zna kako će nazvati kćerku i da je mnogo imena u opticaju. Moguće je da će ime početi slovom T, ali ni čuveno K, kojim počinju imena nje i svih njenih sestara, još uvek je u opticaju.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top