Prati nas

Ko sve dolazi na Terraneo festival?

Događaj

Ko sve dolazi na Terraneo festival?

U Šibeniku će i ovog avgusta biti vrelo – a tim pre jer se održava, drugi po redu, Terraneo festival!

Svi ljubitelji dobre muzike moći će da uživaju u odličnom muzičkom programu, kao i gostovanjima stranih i domaćih bendova i žurki koje traju 24 sata. Terraneo festival ove godine održava se od 6. do 11. avgusta, dok glavni muzički program traje tri dana – od 7. do 10. avgusta.

Nastupiće više od 100 izvođača, među kojima su i The Ting Tings, koje naša publika pamti po hitu That’s Not My Name. Electro dance duo stiže iz Manchestera, a prošle godine osvojili su titulu za najbolji festivalski nastup.

Mnogi su nakon Rihannine pesme Drunk On Love pomislili da su pesmu već čuli – i to je tačno, jer je RiRi pozajmila sempl pesme Intro, koju u originalu izvode The XX. Ovaj low budget bend prvi album izdao je 2009. godine a publika ga ih još pamti i po fantastičnim remiksima Florence + The Machine, Adele i Kanye Westa.

Od regionalnih izvođača nastupaju i Elemental, Jarboli, Kandžija i sve popularniji Dječaci, koje je publika u Srbiji upoznala na Exitu. Kompletan spisak izvođača možete pronaći na sajtu festivala. Putem sajta se mogu kupiti i karte, koje trenutno koštaju 26 eura.

P.Ž./Tračara1 komentar

1 komentar

  1. Olaf

    20/05/2012 at 11:37 pm

    Diiivno! Idem, idem, idemm…. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top