Prati nas

Konačno dolijao: George Clooney se ženi?!

Extra

Konačno dolijao: George Clooney se ženi?!

clooney i amal

Clooney sa novom izabranicom

Iako je više puta izjavio kako je protiv braka, izgleda da je ovoga puta holivudski srcelomac promenio mišljenje.

A glavni krivac za spekulacije o braku je nova devojka Georga Clooneyja koja mu je, kako upućeni kažu, pomutila razum.

Kako izveštava magazin People glumac je lepu advokaticu Amal Alamuddin zaprosio posle samo nekoliko meseci zabavljanja. Izvor blizak paru tvrdi da nikakvih planova za venčanje još uvek nema, iako se ne trude da vest o veridbi sakriju. Par je veridbu proslavio sa uskim krugom prijatelja u jednom holivudskom restoranu prošle nedelje.

Amal je advokat za ljudska prava, a srpskoj javnosti je posebno bila interesantna činjenica da je bila pomoćnik sudije na suđenju Slobodanu Miloševiću u Haškom tribunalu. Jedna je od najuspešnijih advokata u Velikoj Britaniji, sa vrlo impresivnim rezimeom, a njeno ime se puno pominjalo u poslednje vreme, obzirom da je pravna zastupnica osnivača Wikileaksa, Juliana Assanga.

Podsećanja radi, harizmatični glumac bio je oženjen jednom, u periodu od 1989. do 1993. godine, glumicom Talilom Balsam, a nakon toga više puta je izjavio kako se “u tu avanturu više neće upuštati”.

 

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Jelena

  27. 04. 2014. at 14:35

  OOO oOOO kakav samar za koje kakve starlete i modele koje misle da mogu sve da imaju zahvaljujuci dobroj guzi i pravim nogama. A Kluni – naisao je tek sada on na pravog igraca. On je pored nje nekako smesan – kao sto su njegove bivse devojke bile pored njega.

 2. Troll

  27. 04. 2014. at 18:43

  Nikad ne reci nikad. Ali bar ima ostvarenu, ne neku lutkicu. Sad ce s Adinog mosta da se bacaju. AHAHA, zene hvatam vas,

 3. ,,,,

  28. 04. 2014. at 02:07

  Ista Doris Dragović, haha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top