Prati nas

Korejski bend oborio Billboard rekord Justina Biebera

Muzika

Korejski bend oborio Billboard rekord Justina Biebera

Justin Bieber je do nedavno važio za najpopularniju zvezdu o kojoj su brujali svi mediji i sve društvene mreže. Međutim, njegovo mesto su sada zauzeli momci iz BTS-a, što su pokazali i novim rekordom.

Naime,  Social 50 lista na Billboardu, iz nedelje u nedelju prati javne ličnosti o kojima se najviše priča. Justin Bieber je i dalje najveća zvezda ove liste, jer na prvom mestu bio neverovatnih 164 nedelje. Ipak, Biebs se nije popeo na vrh još od leta prošle godine, jer su to mesto zauzeli Bangtan momci.

Zapravo, BTS je uspeo da obori rekord, jer se 57 uzastopnih nedelja našao na prvom mestu liste. Rekord je do sada držao upravo Bieber, i iznosio je 56 nedelja. Niz mu je prekinula Ariana Grande pre dve godine.

Inače, ovom listom, ali i društvenim mrežama, već neko vreme vladaju k-pop zvezde, pa se na prvih 10 mesta, osim BTS-a nalaze i druge 6 grupe, tj. Red Velvet, EXO, Wanna One, NCT, Stray Kids i SEVENTEEN.1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    21. 08. 2018. at 07:41

    Pratim ih i obozavam od samog pocetka i znala sam da ce biti popularni, ali ni sanjala nisam da ce postici svjetski uspjeh, wow.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top