Prati nas

Kristina Bekvalac stilista ‘Kids Fashion Weekenda’

Moda

Kristina Bekvalac stilista ‘Kids Fashion Weekenda’

Kristina Bekvalac u bekstejdžu Kids Fashion Weeka u Podgorici

 

Modna manifestacija za decu i tinejdžere Kids Fashion Weekend  održana je po prvi put u Crnoj Gori 24. i 25. novembra 2012. godine u Delta Cityju u Podgorici. Stilista cele manifestacije bila je Kristina Bekvalac.

Kids Fahion Weekend tradicionalno okupljaja najpoznatije dečije brendove na domaćem tržištu koji prepoznaju da su deca i tinejdžeri budući konzumenti ne samo odredjenih komercijalnih brendova, već mali ljudi koji u najranijem detinjstvu stvaraju odredjene navike, grade svoj stil i ukus, usvajaju odredjeni sistem vrednosti i zaslužuju da im se pruži prilika da sebe ostvare učešćem ili posećivanjem manifestacija koje ih integrišu u svet odraslih kroz pozitivne podsticaje.

Na svečanom otvaranju vikenda mode za decu i tinejdžere, nastupila je  pevačica Ana Bebić, član grupe FM,  koja je svojim šarmom i veselim repertoarom uvela publiku Kids Fashion Weekenda u revijalni deo programa tokom koje su se publici predstavili prestižni brendovi dečije modne industrije.

Stilista Kids Fashion Weekenda u Podgorici bila je Kristina Bekvalac koja je posvešćenošću svakom detetu postigla da svi modeli na sceni izgledaju upečatljivo i moderno.

 

 

 

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. :)

  29/11/2012 at 7:30 pm

  Aaaa to je bas slatko. ^^

 2. marko

  29/11/2012 at 7:41 pm

  bravo kris

 3. mic

  29/11/2012 at 8:15 pm

  jaooo silni stilista!

 4. K

  30/11/2012 at 11:53 pm

  Umesto da ih obuče kao decu, obukla ih je kao minijaturne ljude, malo deluje jezivo.

 5. :)

  11/02/2013 at 5:30 pm

  awiiiiiiiič :$
  Kako slatko,Kris vidi se da imaš stila,samo naprijed :* <3333

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top