Prati nas

Kylie Jenner otkriva: Žrtva sam nasilja od devete godine

Vesti

Kylie Jenner otkriva: Žrtva sam nasilja od devete godine

“Nasilnici su svuda”

Kao neko ko je postao javna ličnost sa samo devet godina, Kylie Jenner je odmalena bila izložena oštrim kritikama društva. Najmlađa ‘self-made’ milionerka na svetu zato nikada nije krila da je dugo žrtva verbalnog nasilja.

Kylie je sinoć na Snapchatu objavila emotivni video u kojem je otkrila svoju stranu priče, nadajući se da će na taj način pomoći nekom drugom.

‘’Polovina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali, ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me ceo svet zlostavlja. Mislim da sam na sjajan način sve to podnela.” otkrila je ona.

“Nasilnici su svuda. Zato žlim da kažem svima koje neko maltretira, važno je samo vaše mišljenje i nikada se ne menjajte’’, rekla je rijaliti zvezda, pa dodala da joj nije namera da se samosažaljeva.

‘’Ne želim da se samosažaljevam, nemojte da izvrćete stvari. Ovo je za sve one koje neko maltretira, da znate da niste sami. Laku noć, širite ljubav’’, poručila je.


1 komentar

1 komentar

  1. Djina

    15. 09. 2018. at 17:37

    Sa rijecju “zlostavljanje” u bilo kom obliku, ne bi trebalo ovako da se manipulisi. To sto je ona postala dio rijalitija, koja je njena porodica napravila i u to je svjesno ugurala i to sa 9 godina, ne moze da krivi narodne mase sto su ih kritikovali, bilo kolektivno i ili nju kao pojedinca. Stoji to da su ljudi okrutni i zli, da ce te uvrijediti na milion nacina, ali ko od nas to nije bio uvrijedjen. Ljudi, nemojte mijesati zlostavljanje sa svojim pogledom na stavri i dogadjaje, prave zrtve zlostavljanja su u totalno drugom redu zbog ovakvih stvari.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top