Prati nas

Lady Gaga i Cardi B konačno su se upoznale na dodeli Grammy nagrada!

Vesti

Lady Gaga i Cardi B konačno su se upoznale na dodeli Grammy nagrada!

Gaga i Cardi su međusobni fanovi!

Možda im je za to trebalo tri i po sata, ali Lady Gaga Cardi B konačno su se susrele na dodeli Grammy nagrada prošle večeri.

Fanovi dveju zvezda odavno su upoznati sa činjenicom da se pevačice međusobno gotive i podržavaju, a upravo je ta njihova podrška ono što je izazvalo buru javnosti i završilo na naslovnim stranama širom sveta prošle godine, nakon što se otkrilo da je Cardi B pevala Gagin čuveni hit Bad Romance na školskoj predstavi kada je bila klinka.

Vodeći se tom činjenicom, njihov konačni susret ostavio je sve u nestrpljenu da saznaju da li će zvezde i profesionalno sarađivati jednom u budućnosti – obzirom da je Gagin menadžer početkom 2018. godine rekao da do kolaboracije neće doći, makar ne u skorije vreme, zbog pevačicinog prenatrpanog rasporeda i kako je izjavio, “razlike u umetničkim vizijama”.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga Now 👾 (@ladygaganownet) on

Ipak, nije poznato o čemu su zvezde razgovarale na dodeli, ali kamere su zabeležile da su neko vreme ćaskale zajedno i pretpostavlja se da su izrazile divljenje jedna prema drugoj.

Cardi je oduvek bila jako otvorena u vezi svoje ljubavi i divljenja koju oseća prema Gagi, pa je tako 2016. godine tvitovala, “Kada sam bila tinejdžer Lady Gaga je promenila moj život, inspirisala me je da budem svoja i drugačija!” 

Gaga je dve godine kasnije odgovorila na ovaj tvit i napisala “Volim te, Cardi.” 

Obe zvezde su na sinoćnoj dodeli dobile po 5 nominacija, a na kraju je Cardi uzela samo jednu, dok je Gaga dodelu napustila sa tri nagrade.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top