Prati nas

Lady Gaga i Cardi B konačno su se upoznale na dodeli Grammy nagrada!

Vesti

Lady Gaga i Cardi B konačno su se upoznale na dodeli Grammy nagrada!

Gaga i Cardi su međusobni fanovi!

Možda im je za to trebalo tri i po sata, ali Lady Gaga Cardi B konačno su se susrele na dodeli Grammy nagrada prošle večeri.

Fanovi dveju zvezda odavno su upoznati sa činjenicom da se pevačice međusobno gotive i podržavaju, a upravo je ta njihova podrška ono što je izazvalo buru javnosti i završilo na naslovnim stranama širom sveta prošle godine, nakon što se otkrilo da je Cardi B pevala Gagin čuveni hit Bad Romance na školskoj predstavi kada je bila klinka.

Vodeći se tom činjenicom, njihov konačni susret ostavio je sve u nestrpljenu da saznaju da li će zvezde i profesionalno sarađivati jednom u budućnosti – obzirom da je Gagin menadžer početkom 2018. godine rekao da do kolaboracije neće doći, makar ne u skorije vreme, zbog pevačicinog prenatrpanog rasporeda i kako je izjavio, “razlike u umetničkim vizijama”.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga Now 👾 (@ladygaganownet) on

Ipak, nije poznato o čemu su zvezde razgovarale na dodeli, ali kamere su zabeležile da su neko vreme ćaskale zajedno i pretpostavlja se da su izrazile divljenje jedna prema drugoj.

Cardi je oduvek bila jako otvorena u vezi svoje ljubavi i divljenja koju oseća prema Gagi, pa je tako 2016. godine tvitovala, “Kada sam bila tinejdžer Lady Gaga je promenila moj život, inspirisala me je da budem svoja i drugačija!” 

Gaga je dve godine kasnije odgovorila na ovaj tvit i napisala “Volim te, Cardi.” 

Obe zvezde su na sinoćnoj dodeli dobile po 5 nominacija, a na kraju je Cardi uzela samo jednu, dok je Gaga dodelu napustila sa tri nagrade.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top