Prati nas

Lazukiću propao posao pa pronašao bogatu devojku

Vesti

Lazukiću propao posao pa pronašao bogatu devojku

Ona je 15 godina starija od njega

Bivši suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, upao je u poslovne krize i finansijske poteškoće nakon što mu je poslednji poslovni projekat propao.

’Luka se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. On je sa prijateljem pokrenuo biznis ali posle samo nekoliko meseci to je skroz puklo. Nije mogao da nađe ljude koji će da rade, a oni koji su bili zaposleni su ga napustili jer im nije isplaćivao plate’’, navodi izvor blizak Lazukiću.

Luka je pokrenuo firmu za dostavu hrane, ali taj plan je propao zbog nedostatka posla, nakon čega je napustio zemlju.

‘’Kada mu je pukao taj biznis, spakovao je kofere i otišao u inostranstvo, međutim ni tamo mu nije išlo!’’, priča izvor.

Lazukić možda nema sreće na poslovnom planu, ali je zato pronašao novu ljubav. Kako otkrivaju domaći mediji, trenutno se zabavlja sa bogatom ženom koja je 15 godina starija od njega, ali još uvek ne želi da drugi to saznaju.

‘’Ne znam kako se desila ljubav između njih dvoje, načuo sam da je ona njega startovala. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i već tada su se dopali jedno drugom. Luka mi nije pričao ništa detaljnije o njoj, znam da se bavi privatnim biznisom i da je u tome vrlo uspešna. Koliko sam shvatio ona ima oko 50 godina, što znači da je od njega starija oko deceniju i po. Većinu prijatelja i bliže porodice nije upoznao s novom devojkom, a mnogi i ne znaju da je u vezi s njom’’, priča izvor za Kurir.


1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    29. 12. 2018. at 12:33

    a eto vi sve znate a niko drugi ništa ne zna. Šuplja priča.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top