Search
Close this search box.

Luka Lazukić osuđen na tri godine zbog prebijanja Nataše Bekvalac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Danas je konačno donesena presuda o slučaju porodičnog nasilja nad pevačicom Natašom Bekvalac.

Kako prenose domaći mediji, Luka Lazukić, IT stručnjak, osuđen je na osam meseci uslovno sa rokom provere od tri godine zbog prebijanja supruge Nataše Bekvalac.

Produžena mu je mera zabrane prilaska Bekvalčevoj dok se ne donese pravosnažna odluka.

Pevačicin advokat Zoran Ateljević zadovoljan je presudom.

“Zadovoljan sam presudom. Ovim se potvrđuje da je moja stranka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno krivično delo – nasilje u porodici”, rekao je Ateljević.

“Ukoliko Lazukić u narednih tri godine ponovi ovakvo krivično delo, onda se uslovna osuda opoziva i primenjuje se kazna zatvora od osam meseci. Ova krivična sankcija je za Natašu satisfakcija. Ona je ovom sudskom presudom zaštićeno lice.

Ovo je takozvana nepravosnažna presuda i njegovo je pravo da se žali, ali ja imam osnovani razlog i verovanja da je presuda potpuno zakonski ispravna i pravedna. Ne samo u pojedinačnoj prevenciji, prema Nataši, već označava i opštu prevenciju – niko se ne sme više ponašati ovako kao što je Luka Lazukić”, rekao je advokat Nataše Bekvalac, piše Svet.

Podsetimo, pevačicu Natašu Bekvalac u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić. Pevačica se odmah javila u Urgentni centar.

„Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao“, ispročao je tada kaže dobro obavešten izvor, piše Kurir.

 

POSLEDNJE VESTI