Prati nas

Luki Lazukiću prijatelji okrenuli leđa

Vesti

Luki Lazukiću prijatelji okrenuli leđa

Svi su šokirani njegovim ponašanjem prema Nataši Bekvalac

Nakon raskida sa Natašom Bekvalac, javnost je imala priliku da sazna sve mračne tajne koje Luka Lazukić krije. Tu se ubrajaju i njegovi bliski prijatelji, koji su nakon svega počeli da mu okreću leđa.

”Luka je očigledno sve žene u svom životu pokušao da iskoristi. Od njih je želeo da da uzme apsolutno sve, i to na način na koji nikada ne bi mogle da zamisle. Prijatelji su čuli razne priče i nakon razvoda od prve žene, ali nisu želeli da veruju, jer su smatrali da jedan muškarac nije u stanju da tako nešto uradi. Međutim, slična priča se ponovila i sa drugom ženom i nakon toga svi su bili šokirani.Neki su prekinuli apsolutno svaki kontakt sa njim a neki su se jednostavno udaljili. Ne žele da budu deo njegovih laži i to su mu stavili do znanja. Niko ne može da veruje šta je Luka u stanju da uradi, a ovo što se desilo sa Natašom samo im je potvrdilo sumnju’’, izjavio je izvor blizak Lazukiću.

Da se služi prljavim trikovima, dokaz je i ono što je Luka uradio nakon što je pretukao nekadašnju suprugu. Kao da to nije bilo dovoljno, Luka je na nesvakidašnji način pokušao da je ostavi bez ičega. Takođe na manipulativni način pokušao je da dođe do Natašinih nekretnina, automobila, novca, ali i starateljstva nad ćerkom.

‘’Luka je tražio da mu Nataša prepiše pola imanja u Čeneju i pola stana na Dedinju, kao i sve ostalo što poseduje u što je tokom života stekla ili novac u vrednosti od 160.000 evra. U sramotnoj tužbi naveo je ulaganja tokom bračne zajednice. Luka je advokatima dao račune koje je čuvao od početka bračne zajednice, što je mnoge šokiralo. To je strašno i taj potez je ostavio sve bez reči’’, rekao je izvor za Blic.


4 komentara

4 Comments

 1. Svratila

  14. 06. 2018. at 13:37

  Gnjida.

 2. Onlythebrave

  14. 06. 2018. at 16:27

  On malo hteo sado-mazo a Nata nije navikla na to…

 3. istina

  14. 06. 2018. at 20:58

  natasa je sponzorusa i elitna p ali cvrc naisla je na tvrd kamen

 4. lulu

  15. 06. 2018. at 11:48

  Neka Pink da 250 000 eura Lazukiću za učešće u Zadruga 2, njegovoj mami psihologu 100 000 eura, Nataši jedno 350 000 eura, a sestra Lazukića bi ušla za džabe samo da ga može javno ispljuvati. Znači nekih 700 000 eura uloga i svi bi pristali a to bi bio najgledaniji šou svih vremena. Oni vape za tom ponudom, ali vape. Nije da se ovaj cirkus ne može naplatiti. Niko do njih nije gadljiv na pare.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top