Prati nas

Vesti

Magazin Story traži novu pop muzičku zvezdu

Magazin Story organizuje online konkurs za novu muzičku pop zvezdu. Svi koji žele da pokažu svoje vokalne sposobnosti mogu od 15. februara putem sajta www.storyzvezda.rs da postave svoj video i dobiju šansu da zapevaju na prestižnoj manifestaciji Story Awards. Pobednik/ca konkursa dobija Story nagradu za zvezdu u usponu, predstavljanje širokom auditorijumu kroz magazin Story i kompletnu produkciju pesme koja će postati novi hit!

Prijavljivanje i glasanje putem sajta www.storyzvezda.rs traje od 15. februara do 15. marta. U drugi krug takmičenja, na kasting će biti pozvano 20 prijavljenih – 10 po izboru žirija i 10 sa najviše glasova posetilaca sajta. Nakon drugog kruga žiri koji čine poznate pevačice će izabrati troje finalista koji će 18. aprila na Story Awards večeri izvoditi po jednu pesmu, kada će odlukom žirija biti izabran pobednik/ca konkursa.

Kandidati moraju imati najmanje 16 godina i na takmičenje se prijavljuju tako što postavljaju na sajt video materijal od maksimalno 5 minuta na kome pevaju stranu ili domaću pesmu, pop žanra, sa ili bez muzike. Na konkursu prednost imaju kandidati sa izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Srećno! :)

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. sladja

  16. 02. 2011. at 16:58

  ako nije jos jedna prica o zaradjenim parama tokom shoua, a poslije za pobjednike niko i ne cuje, onda bas lijepa ideja i prilika. podrzavam.

 2. blaaaaa

  16. 02. 2011. at 22:47

  jok i nije takva prica…
  u ovoj zemlji niko ne moze da uspe zahvaljujuci talentu nego vezama i preko one stvari

 3. Pingback: Da li znate ko je Sara Jovanović?

 4. Marija

  16. 12. 2012. at 18:04

  Da li ovo takmicenje vazi i za 2013 godinu ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top