Prati nas

Maja Berović o plastičnim operacijama: Uradiću sve da bih bila srećna u starosti

Vesti

Maja Berović o plastičnim operacijama: Uradiću sve da bih bila srećna u starosti

Pevačica iskreno o plastičnim korekcijama

Da je Maja Berović drastično promenila izgled sa početka svoje karijere, nije tajna, ali je zato svoj izgled dovela do savršenstva i nije joj problem da to i obrazloži svojoj publici. U poslednjem intervjuu Maja je otkrila šta misli o plastičnim operacijama, otkrivši da će ih raditi ako je to čini srećnom.

“Odlazak kod estetskog hirurga danas se pretvorio u trenutak kada će vas drugi osuđivati ako ste promenili nešto na sebi, a da pritom niste nikoga ugrozili. Ako nemam dovoljno sna zbog posla i nastupa, a te tragove prikrijem nekim tretmanom, da li sam time bilo koga ugrozila? Učiniću sve kako bih starost dočekala srećna, bez obzira na reakcije okoline”, rekla je pevačica za Bazar.

Ona je u istom intervjuu odbranila muzički pravac koji je odabrala za poslednja dva albuma.

“Kada pričamo o novom talasu, moramo da se pomirimo sa činjenicom da svako vreme ima određeni stil u muzici koji obeleži jedan period. Kao što je početkom osamdesetih bila Lepa Brena, devedesetih Svetlana Ceca Ražnatović, posle toga Željko Joksimović, danas mogu da kažem da je to ovaj savremeni zvuk koji prihvataju sve starosne grupe”, izjavila je Maja.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top