Prati nas

Maja Berović odgovorila kolegama koji su mislili da neće napuniti Arenu

Vesti

Maja Berović odgovorila kolegama koji su mislili da neće napuniti Arenu

Progovorila je i o prevari muža, ali i promeni imena

Maja Berović obično ne odgovara na prozivke kolega, ali pošto je uspela da napuni Arenu pre mesec dana, odlučila je da odgovori svima onima koji su mislili da ona to ne može.

’’Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pesama za koncert i kako je to preveliki zalogaj za mene. Međutim, svi ti dušebrižnici su zaboravili da je iza mene dugogodišnji rad i sedam studijskih albuma. Ružne komentare prihvatila sam s osmehom, jer čvrsto stojim na zemlji, i vrlo sam svesna svojih kvaliteta. Gde bih bila ja da sam reagovala na sve što sam čula o sebi za ovih 13 godina karijere? Verovatno bih poludela’’, izjavila je pevačica za Story, posebno se osvrćući na priče koje joj nisu bile posebno jasne.

‘’Osim priča vezanih za koncert, bilo je tu i raznih drugih tema – od toga da me je suprug prevario, da sam promenila veru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da ja to ne znam, svaka mu čast. Veru nemam potrebe da menjam jer se u mojoj kući oduvek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Volela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih menjala ime koje sam dobila po rođenju?’’, kaže Maja.

Ona je za kraj istakla koliko joj je porodica bitna i da joj njihova podrška najviše znači. Upravo zbog toga, u tim momentima nije mogla a da se ne seti oca kog je izgubila još u detinjstvu.

‘’Nemam reči kojima bih opisala koliko mi je falilo očevo prisustvo na koncertu. Tokom priprema za koncert često sam mislila na njega. Volela bih da je mogao da bude pored mene. Gubitak oca je nemerljiv i zauvek je ostavio ranu u mom srcu. U jednom momentu, tokom koncerta podigla sam glavu ka nebu i u sebi izgovorila: ‘Volim te najviše na svetu, danas mi beskrajno nedostaješ. Verujem da si negde gore srećan. Nadam se da sve ovo vidiš i da si ponosan na mene’’, završava pevačica.


2 komentara

2 Comments

  1. Marko

    07. 12. 2018. at 20:12

    Ko je Maja Berovic?

  2. Nina

    09. 12. 2018. at 06:17

    Bogami, Majda bas ima dosadan album, sto neko rece sve pjesme su joj iste.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay