Prati nas

Milica Todorović spremna za brak

Extra

Milica Todorović spremna za brak

Spremna za zajednički život! (foto: zoomportal)

Spremna za zajednički život! (foto: zoomportal)

Pobednica takmičarskog šoua Zvezde Granda, Milica Todorović je u intervjuu koji je dala za Blic izjavila da je konačno spremna da stane na ludi kamen sa svojim trenutnim dečkom, koreografom i rediteljem Milošem Paunovićem.

“Prelepo nam je! Uživamo u svakom zajedničkom trenutku i svakako da je sledeći korak – brak! Znam da je Miloš taj i tu dileme nema. I moji roditelji ga obožavaju. Upoznali su ga odavno i zadovoljni su mojim izborom. I on je odlično prihvatio njih. Ma sve je savršeno”, kaže pevačica i dodaje da detalje oko venčanja još uvek nisu precizirali. “Zasad se time ne opterećujemo. Znate kako kažu stari ljudi ‘Dok vi pravite planove, ovaj odozgo vam se smeje’.”

Osvrnula se i na trenutke koje je proživela u životu kada ju je javnost stavila nepravedno na stub srama jer je svoju vezu sa deset godina starijem Milošem otpočela dok je on još uvek bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima dete.

Preselila se u Milošev stan! (foto: Ivan Vučićević)

Preselila se u Milošev stan! (foto: Ivan Vučićević)

“Mediji su me prošle godine bukvalno urnisali. Od početka naše veze on je bio slobodan, ali se zvanično razveo posle nekoliko meseci”, navodi Milica.

Njih dvoje su od skora počeli da žive zajedno, a na pitanje da li će ostaviti jednu sobu kao dečju, Milica se nije bunila, već je priznala da ako joj proradi materinski instinkt, biće spremna na to.

Budući da je njen dečko koreograf, pevačica se pohvalila kako su njeni nastupi mnogo bogatiji scenski, kao i to da publiku uskoro očekuje duet koji je snimila sa Jelenom Rozgom, za čiju će realizaciju spota biti zadužen njen dečko.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top