Prati nas

Million Reasons: Lady Gaga u najemotivnijem spotu dosad (VIDEO)

Hot!

Million Reasons: Lady Gaga u najemotivnijem spotu dosad (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon što je krajem septembra predstavila prvi singl sa albuma Joanne, Lady Gaga je ekranizovala i drugi singl, a izbor je pao na baladu Million Reasons. 


Baš tamo gde se završava spot za Perfect Illusion, tu počinje radnja ovog spota, tako da 30-godišnju pevačicu možemo videti kako leži, emotivno slomljena, usred pustinjskog pejzaža. Kao i u prethodnom spotu, čiji je svojevrsni nastavak, i u ovom videu je glavna tema lice i naličje slave, odnosno najbolja verzija sebe koju pokazujemo drugima i druga strana medalje, koja i nije baš tako sjajna. Još jedanput se koristi retrospekcija kao način prikaza stvarnosti, zbog čega blistavi momenti koje smo ranije bili u prilici da vidimo (snimanje promo materijala za novi album i Victoria’s Secret revija) dobijaju oporu notu.

Gaga, koja je tek nedavno priznala da boluje od posttraumatskog stresnog sindroma, kao i da se pojedini stihovi ove pesme bave upravo time, u prvi plan stavlja ljubav bližnjih kao najdelotvorniji lek za sve, bilo da se radi o podršci prijatelja ili znaku pažnje od sestre, koja uvek misli na nju.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. BabyMonster

    15. 12. 2016. at 12:15

    Pesma je savrsenstvo i nema diskusije tu. Ali spot i nije tako dobar, iako sam ogroman fan Lady Gage moram priznati da sam jako razocaran cak mi spot deluje niskobuzedtno odrajeno.. Ideja je dobra ali spot, nikako.. BAS SAM RAZOCARAN A OCEKIVANJA SU BILA PREVELIKA JER REALNO OVO JE JEDNA OD BOLJIH GAGINIH PESAMA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top