Prati nas

Mustafa Sandal besan na medije demantovao novu romansu

Vesti

Mustafa Sandal besan na medije demantovao novu romansu

Jedan od najpopularnijih turskih pevača Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, u centru je skandala i rata sa turskim medijima, zbog plavuše sa kojom se nedavno fotografisao.

Kako su svi turski mediji preneli, Mustafa je nedavno sa sinovima bio u Lonodnu, ali se tada video i sa mladom glumicom i pevačicom Serel Jereli.

“Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja posle prijatne večere”, napisao je Mustafa u opisu fotografije i izazvao pravu buru u medijima.

View this post on Instagram

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

Kako je to naišlo na odjek u Turskoj, Mustafa je morao da da i svoj komentar.

“Nisam hteo da pričam, ali kad se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i poželeo mojim ljubavnicama biće vam objašnjeno!”, napisao je Mustafa na svom profilu uz fotografiju magazina koji je objavio priču o njemu i zgodnoj plavuši.

“Dragi novinari magazina, da li mislite da ćete ovim naškoditi mom imenu koji postoji i traje već 24 godina? Dosta je bilo. “, pitao ih je Sandal, i između ostalog objasni da su novinari izokrenuli njegove reči, iako je pristao da im da izjavu.

“Pored mene je bilo dvoje dece. Razgovarao sam sa mladom muzičarkom sat vremena. Kakve to veze ima sa mojim privatnim životom?! Pročitajte ono što sam rekao pre nego što date naslov tektu”, pisalo je u nastavku statusa koji je Mustafa objavio.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay