Prati nas

Napisala otvoreno pismo ujaku koji je ucenjivao!

Vesti

Napisala otvoreno pismo ujaku koji je ucenjivao!

seka aleksic

Seka

Seka Aleksić nedavno je bila žrtva ucene svojih bliskih rođaka, o čemu je Tračara već pisala.

Folk pevačica je bila na meti ujaka iz Bosne, koji je njoj i njenoj majci pokušavao da iznudi novac. Nakon što je slučaj prijavila policiji, Aleksićeva je rešila da se sa ujakom obračuna i putem Facebooku, poručivši mu da je ne postoji za nju.

Otvoreno pismo prenosimo u celosti.

“Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sada setili da ste mi familija je vaša sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte isključivo kada ja želim i to nije vaša stvar kome ću da pomognem. Te ucene za koje posedujem dokaze SMS koje ste slali sam dala na uvid policiji pa njima objašnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lažem, ali dokazi postoje! Dužna sam da izdržavam svoje roditelje koji su mi dali život i nikoga više! Sve ostalo je moja dobra volja! Svakome po zasluzi… Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su tu bile uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji… A mom ujaku Ibri koji na krajnje ljigav način (iako sam mu više puta slala novac, slala ga u banju itd..) pokušava da dobije novac od mene poručujem da me zaboravi i ne spominje! Za mene ne postoji! O njegovim saučesnicima u svemu ovome su obavešteni nadležni organi! Toliko od mene! Želim vam sve najbolje u životu!” napisala je ona u otvorenom pismu.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Ihleleštoseneubihispodonekruške

  13/05/2014 at 9:49 am

  Ne volim da komentarišem ali zaista ko je ova umislila da je? Jadan smo mi narod kad su nam idoli Seka, Dara, Brena, Ceca i slične… Nek nauče da pevaju, a ne da se deru kao da ih kolju… Pevačicama se mogu zvati Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Mari Mari, Emina Jahović, devojke iz PGS, Aleksandra Radović mnogoe druge pa i Maja Nikolić jer imaju glas (dobro Emina ima prijatan, ali ne generalno najbolji), o ovim čudesima mi je muka više da čitam, gledam, slušam… A bukvalno nema stranice da otvorim, ili fejsa da čujem nešto o njima… Isto važi i za kvazi repere, mamine i tatine sinove i ćerke… Kao da me je briga… Objavljujte malo priče i pesme o normalnim ličnostima a ne otpadu srpskog društva koji se obogatio na sve načine samo ne poštenim radom. A Seka neka snimi jednu KVALITETNU pesmu gde će pevati a ne zapomagati iz bunara, pa onda nek se provlači po novinama. Stvarno mi je dosta ovakvih ljudi!!!

 2. Ihleleštoseneubihispodonekruške

  13/05/2014 at 9:50 am

  Isto važi i za starletice i starletane.

 3. Starship

  13/05/2014 at 10:11 am

  MUCENICA VAZDA SE NESTO PRAVDA….
  KOGA BOLI K*U*R*A*C ZA NJENE PRIVATNE PROBLEME

 4. Anja

  13/05/2014 at 10:30 am

  I zasto je ona to stavila na Facebook?

 5. meneminijejasno

  13/05/2014 at 10:43 am

  ali ne razumem vas sto vas kao zabole a onda dodjete na post,iscitate sve i onda mi nazvrljate kako vas boli nesto,ako te boli kod doktora a ne bas ovaj post … cmok,cmok

 6. bonny

  13/05/2014 at 12:24 pm

  I onda svi optuze medije za proganjanje i provociranje. Privatne probleme i svadje zadrzite kod kuce i resite ih izmedju sebe. Ovo sve lici na privlacenje paznje i sve postaje besmisleno i jadno.

 7. Mimi

  13/05/2014 at 5:21 pm

  Da li je neko pored citanja pisma obratio paznju na Sekinu sliku
  sa krunom??!Pa narode to je vrhunac kica i neukusa,redakcijo
  stavite joj BRADU pa da kompletiramo utisak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top