Prati nas

Nataša Bekvalac promovisala dugo očekivani album

Hot!

Nataša Bekvalac promovisala dugo očekivani album

(foto: Twitter)

(foto: Twitter)

Promocija dugo očekivanog albuma Original Nataše Bekvalac održana je sinoć na splavu River, gde su joj pored porodice i prijatelja, podršku pružile i brojne javne ličnosti.

Među prvima su stigli Ljuba Jovanović, Aleksandra Jeftanović, Nikola i Sonja Lazetić, Marija Lazić i Dragana Bekvalac, a malo kasnije su im se pridružili i Petar Janošević, Milica Cerović i Nikola Sarić Sajko, Aca Živanović, Miloš Nadaždin, Damir Handanović i drugi. Neki od parova koje smo navikli da viđamo zajedno na ovakvim događajima došli su sami, pa je tako Filip Živojinović prisustvovao promociji bez Aleksandre Prijović, kao i Ana Bekuta bez Milutina Mrkonjića.

Nataša se pojavila u ekstravagantnom izdanju za koje je bila zadužena njena sestra Kristina Bekvalac, a nastup je započela nedavno objavljenom pesmom Ludilo, koja je za vrlo kratko vreme postala hit. Usledile su pesme Lave moj, Prva, Anđeo i grešnica, Žeton, Hiljadu nula kao i već dobro poznate Pseto i Original. Novosadska barbika je snimila spotove za sve pesme, koji su takođe premijerno prikazani tokom promocije.

Nataša je strpljivo odgovarala na pitanja novinara (foto: Tračara)

Nataša je strpljivo odgovarala na pitanja novinara (foto: Tračara)

“Ovi spotovi su bili nešto neočekivano. Organizovali smo veliki sastanak na kome sam rekla da želim da snimim spotove za svaku pesmu i svi su se šokirali. Neko voli da ulaže u cipele, a ja volim da ulažem u svoj posao. Nikada mi nije žao da svojoj publici ponudim ono najbolje”, rekla je Nataša.

Na pitanje da li smatra da će njen album obeležiti ovu godinu iako su mnoge njene koleginice najavile izlazak svojih albuma, pevačica je za Tračaru izjavila: “Ne mogu da razmišljam na taj način. Moj album je nešto samo moje i ne želim da ga poredim sa drugima.”

Nataša je bila vrlo uzbuđena, a mi smo je na kraju upitali kako je zadovoljna promocijom: “Još uvek sam jako euforična, neke utiske ću da saberem kasnije. Trudim se da svima odgovorim na pitanja i da svima posvetim pažnju, ali mislim da je energija jako dobra. Mislim da sam jako zadovoljna.”

Nakon beogradske pretpremijere, promocija albuma Original nastaviće se u vidu nastupa, a od ponedeljka će se naći u prodaji.7 komentara

7 Comments

 1. Lola

  04/06/2016 at 2:35 pm

  Natasa je prelepa i prezgodna zena i ovim sisurdacama u prvom planu samo skrece paznju sa svoje lepote. Stvarno mi nije jasno zasto to radi

 2. aaa

  04/06/2016 at 4:32 pm

  Šta joj je sa sisama?

 3. k

  04/06/2016 at 7:08 pm

  konacno da podigne grudi malo

 4. k

  04/06/2016 at 7:09 pm

  Uvek je kulturno obucena, pustite je jednom da pokaze dekolte pobogu…

 5. Miloš

  04/06/2016 at 8:31 pm

  U redu je da istakne grudi, ali ovo što je obukla od glave do pete izgleda neopisivo jeftino.. Ne znam šta bi Kristini da joj ovo uradi… :O

 6. Anchi

  05/06/2016 at 12:20 am

  Ovaj autifit je potpuni promasaj! Zaista neocekivano los i nepriklandan. Cak je cini debeljuskastom. Najgori detalj je u stvari duzina kose tj. repa, wtf? Potpuno uzas!

 7. Anchi

  05/06/2016 at 12:21 am

  Ovaj autifit je potpuni promasaj! Zaista neocekivano los i nepriklandan. Cak je cini debeljuskastom. Najgori detalj je u stvari duzina kose tj. repa, wtf? Potpuni uzas!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top