Prati nas

Nataša Bekvalac spavala kod bivšeg dečka

Extra

Nataša Bekvalac spavala kod bivšeg dečka

Nataša je zapalila sa nastupom na Ski Opening Festu (foto: Facebook)

Nataša je zapalila sa nastupom na Ski Opening Festu (foto: Facebook)

Nataša Bekvalac je nastupila ovaj vikend na Kopaoniku na Ski Opening Festu, a spavala je kod bivšeg dečka Miodraga Kostića Koleta u hotelu, koji je u njegovom vlasništvu.

Bekvalčeva je otputovala na Kopaonik sa drugaricama, dok je njen dečko ostao zbog obaveza u Beogradu. Kako je sa Koletom i nakon raskida ostala u odličnim odnosima, ona je i ovaj put odlučila da još jednom odsedne u njegovom hotelu koji ima prilično luksuzne apartmane.

Ljuba Jovanović, pevačicin dečko ima u nju potpuno poverenje čim mu nije zasmetalo što pevačica boravi u hotelu bivšeg dečka.

Kole je od četvrtka na Kopaoniku, a Nataša je došla u petak kasno uveče sa drugaricama. Nata će vikend provesti u Kostićevom hotelu i ostaće dva dana. Miodrag i ona se još nisu ni sreli, ali verujem da je on upućen da je novosadska barbika stigla. Ništa tu čudno nije, jer su oni nakon raskida ostali u korektnim odnosima. Bekvalčeva je na Kopaoniku jer peva na dan otvaranja ski-staze, i pored nje tu je još dosta javnih ličnosti “ rekao je izvor za Alo!

Nastup Natašin pred 1.500 ljudi je gledao i Kole, uz prisustvo svoje bivše devojke Mie Zečević.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top