Connect with us

Nataša Bekvalac završila u bolnici!

Vesti

Nataša Bekvalac završila u bolnici!

Natasa_Bekvalac

Nataša Bekvalac završila je u bolnici protekle nedelje!

Pevačica je osetila strašne bolove dok se vraćala sa nastupa u Crnoj Gori, zbog čega se jedva dovezla do stana na Dedinju. Kada su je sestra Kristina i dadilja Mira ugledale, odmah je bilo jasno – Nataša mora u bolnicu!

“Osim bolova u želudcu, Nataša se žalila i da ima nagon za povraćanjem, što je dodatno iscrpelo. Mučnina i sevanja bola kroz ceo abdomen potpuno su je paralisali, da nije mogla da se ispravi, zbog čega je nekoliko puta kolima stala sa strane puta kako bi povratila dah. Još dok je vozila, zvala je Kristinu, koja joj je rekla da će je sačekati u stanu ali nije mislila da je toliko ozbiljna situacija dok nije videla Natašu potpuno izobličenu od bola,” ispričao je izvor blizak sestrama Bekvalac, prenosi Alo.

“Doktori su konstatovali da ima oštećenu sluzokožu želuca i da joj je proradio čir, ali da na svu sreći nije pukao, jer je u početnoj fazi oboljenja. Rekli su joj da mora manje da se nervira, da proredi nastupe, jer je iscrpela organizam, i da redovno jede. Ona zasada prima infuzije, dali su joj tablete kojima će smiriti iziritiranu sluzokožu i nakon kontrole za nekoliko dana prepisaće joj dalju terapiju, a verovatno i snimanje želuca pomoću sonde,” kaže izvor.

 

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Queen D

  06/05/2014 at 4:52 pm

  Bolovi nisu ni malo naivni, drži se Nato!

 2. J

  06/05/2014 at 5:15 pm

  Ne zelim joj nista lose.Neka se sto prer oporavi ali stvarno da li moramo da znamo svaki detalj njenog zivota.Lepse bi bilo njoj a i nama.Zbog toga vas tracaro i ostali novinari molim da ostavite zenu na miru!!!!!!

 3. cica bubica

  06/05/2014 at 8:28 pm

  koza jedna neukusna!! na sta tek ona lici… vrana sasusena!! svasta..

 4. Sunny

  06/05/2014 at 10:56 pm

  Vrlo neprijatno a za početak drastično smanjiti broj paklica cigareta, količinu alkohola i broj kafa. Koje boje joj je bljucka bila i kakva stolica valjda će nam sutra javiti, živa nisam dok ne saznam!!!

 5. jasam

  07/05/2014 at 3:42 pm

  Ne bih da stajem na muku, ali je neko ranije pisao da je ona operativnim putem nesto stavljala u zeludac ili operisala zeludac da bi smrsala, da nije ovo neka komplikacija zbog toga?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top