Prati nas

Natašina ćerka u Internacionalnoj školi

Vesti

Natašina ćerka u Internacionalnoj školi

Za ćerkicu samo najbolje

Nataša Bekvalac je rešila da, kada je obrazovanje u pitanju, ne štedi ni dinara, te će tako svoju ćerku Hanu upisati u Internacionalnu osnovnu školu.

Njena ćerka, koja narednog septembra treba da pođe u prvi razred, pokazuje talenat za strane jezike. Nataša već neko vreme razmišlja u koju školu da je upiše. Ona živi u centru grada, ali u iznajmljenom stanu, i ne želi da mala Hana kasnije mora da se prebacuje u drugu školu, da menja društvo i nastavnike kad se već navikne,” kaže izvor i dodaje:

“Atraktivna pevačica je primetila da njena ćerka ima talenta za strane jezike, a u vrtiću već uči engleski. U internacionalnoj školi će savladati jezik do savršenstva, a družiće se s decom koja su poreklom i iz drugih zemalja. Uz to, Bekvalčeva je odlučila da se skući na Dedinju jer će detetu škola biti blizu, a i njoj odgovara ta lokacija.”

Pevačica će večeras nastupiti u beogradskom klubu Magacin, a šuška se da će premijerno izvesti novu pesmu Bezgrešna.

P.Ž./Tračara9 komentara

9 Comments

 1. ikaccc

  07/11/2012 at 2:33 pm

  moze joj se

 2. dudulence

  07/11/2012 at 5:01 pm

  moze je upisati i u regularnu osnovnu i provodi vise vremena sa njom, jer ne znam kako stize i da se k***rva i da pjeva i provodi se, nisam licemjer, ali mi je licemjerno njeno povremeno oglasavanje kao “brizne majke” i njeno i njene sestre sa kojom se zvalavi po liftu, je li to one idu da se k***rvaju zajedno, ne znam kako stizu da budu super – majke. DA ZIVIMO U DRUGOJ ZEMLJI DAVNO BI IM SOCIJALNA SLUZBA ODUZELA DJECU, ALI OVDJE NE, da ti se zgadi, jer ce oduzeti nekoj jadnici, ali ne i ovoj kuravi… jadna curica pored kakve majke i oca raste

 3. Anki93

  07/11/2012 at 7:41 pm

  Sta se i ta Natasa vise pro*erava? -_- Mnogi su zavrsili i najobicnije osnovne skole i nista im nije falilo za dalje… Ako si pametan, ne treba ti neka posebna skuplja osnovna skola. :) Sto se tice srednje i fakulteta to mogu da shvatim,ali ovo sa osnovnom nikako. Sve su osnovne na isti kalup,al ajd,nekim ljudima je to tesko objasniti. :D

 4. Paša

  07/11/2012 at 7:58 pm

  muka mi je od njeee dosta o njoj pisanja nijwe vredna da pises o njoj !!!!

 5. dasha

  07/11/2012 at 8:41 pm

  tako treba, samo promovisite obrazovanje

 6. Belieber

  07/11/2012 at 11:51 pm

  I sto bi ovo trebalo mene da zanima?

 7. borg

  08/11/2012 at 7:06 am

  vazi. kao da internacionalna skola automatski garantuje neko opste znanje kao i poznavanje L2 jezika do “savrsenstva”. ipak je stav roditelja prema skolstvu/ucenju/ generalno prema svemu presudan za dete …. ne tamo neka “internacionalna” skola.

 8. Tina

  08/11/2012 at 9:35 am

  Gde god da ode svugde ce joj reci da joj je mama fu-fa :)

 9. onlythebrave

  08/11/2012 at 1:35 pm

  To carice!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top