Prati nas

Održana humanitarna modna revija za obolele od reumatoidnog artritisa

Događaj

Održana humanitarna modna revija za obolele od reumatoidnog artritisa

 

Svetski dan borbe protiv artritisa u našoj zemlji obeležen je modnom revijom pod nazivom Pokreni se, biće bolje koju je Udruženje obolelih od reumatskih bolesti RS (ORS) sinoć organizovalo u Kombank Areni u sklopu 21. Maybelline Fashion Selection-a. U susret 12. oktobru, danu koji je širom sveta posvećen borbi protiv artritisa, deset osoba obolelih od reumatoidnog artritisa, na modnoj reviji predstavilo je specijalno dizajnirane modele garderobe, prilagođene potrebama ljudi koji imaju ovo teško oboljenje.

Modele su dizajnirali mladi stručnjaci iz Belgrade Design District-a sa ciljem da se na ovaj način ilustruju svakodnevni problemi koje imaju oboleli u obavljanju osnovnih životnih aktivnosti. Ekipu dizajnera koji su napravili modele za obolele od reumatoidnog artritisa čine: Tijana Pavlov, Ivana Ristić, Emilija Petrović, Daniela Glišić, Petra Šošić, Jasmina Vujović, Olga Marković, Peđa Nerić, Klasa, Jovana Marković, Marija Stanišić, Budislava Keković.

I u publici i na bini našla su se mnoga poznata lica koja su podržala ovu akciju, a među njima bila su i poznata TV lica sa Prve. Pogledajte kako je to izgledalo…

 

 

 

 


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. vladan97

    10. 10. 2012. at 23:37

    Bas se lepo obukla ova voditeljka sa prve (Poslednja slika)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top