Prati nas

Održana premijera Disneyevog klasika ‘Lepotica i zver’

Film

Održana premijera Disneyevog klasika ‘Lepotica i zver’

 

Mina Softić pozajmila je glas glavnoj junakinji Belle (foto: PR)

Mina Softić pozajmila je glas glavnoj junakinji Belle (foto: PR)

Sinoć, 16. marta, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održana je premijera filma Lepotica i zver. Publika koja je prisustvovala sinoćnoj projekciji imala je priliku da uživa u sinhronizovanoj verziji filma i čuje kako neprevaziđeni Diznijevi likovi zvuče na našem jeziku.

Atmosfera u sali bila je fenomenalna. Gledaoci su oduševljeno reagovali bodrili glavne likove, smejali se doskočicama začaranih stanovnika zamka, uživali uz pesme iz filma, a oni najmlađi su najpozitivnije reagovali na fantastične 3D momente u filmu.

Premijeri su prisustvovali i članovi ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji: rediteljka Jana Maričić, Beta Đorevska, Ivana Zarić, Katarina Jovanović, Uroš Mišić, Srđan Čolić, Ljuba Ninković, Đorđe David, Lejla Hot i mlada glumica koja je pozajmila glas glavnoj junakinji filma Belle, Mina Softić.

Film je od juče na redovnom reperotaru svih bioskopa i to u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, pa ako ste propustili da ga pogledate na premijeri, možete to učiniti već danas u vašem omiljenom bioskopu.

Diznijeva Lepotica i zver je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. Lepotica i zver je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Emma Watson u ulozi Bele, Dan Stevens u ulozi Zveri, Luke Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Kline u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Ewan McGregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stanley Tucci kao Kadenca, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Tony, Audra McDonald u ulozi Madam Komode, nominovan za Oskara Ian McKellen kao Časvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Emma Thompson u ulozi gđe Čajnik.

Trejler za sinhronizovanu verziju filma pogledajte ovde.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top