Connect with us

Održana premijera Disneyevog klasika ‘Lepotica i zver’

Film

Održana premijera Disneyevog klasika ‘Lepotica i zver’

 

Mina Softić pozajmila je glas glavnoj junakinji Belle (foto: PR)

Mina Softić pozajmila je glas glavnoj junakinji Belle (foto: PR)

Sinoć, 16. marta, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održana je premijera filma Lepotica i zver. Publika koja je prisustvovala sinoćnoj projekciji imala je priliku da uživa u sinhronizovanoj verziji filma i čuje kako neprevaziđeni Diznijevi likovi zvuče na našem jeziku.

Atmosfera u sali bila je fenomenalna. Gledaoci su oduševljeno reagovali bodrili glavne likove, smejali se doskočicama začaranih stanovnika zamka, uživali uz pesme iz filma, a oni najmlađi su najpozitivnije reagovali na fantastične 3D momente u filmu.

Premijeri su prisustvovali i članovi ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji: rediteljka Jana Maričić, Beta Đorevska, Ivana Zarić, Katarina Jovanović, Uroš Mišić, Srđan Čolić, Ljuba Ninković, Đorđe David, Lejla Hot i mlada glumica koja je pozajmila glas glavnoj junakinji filma Belle, Mina Softić.

Film je od juče na redovnom reperotaru svih bioskopa i to u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, pa ako ste propustili da ga pogledate na premijeri, možete to učiniti već danas u vašem omiljenom bioskopu.

Diznijeva Lepotica i zver je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. Lepotica i zver je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Emma Watson u ulozi Bele, Dan Stevens u ulozi Zveri, Luke Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Kline u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Ewan McGregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stanley Tucci kao Kadenca, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Tony, Audra McDonald u ulozi Madam Komode, nominovan za Oskara Ian McKellen kao Časvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Emma Thompson u ulozi gđe Čajnik.

Pročitajte još i:  Angelina Jolie najplaćenija glumica ove godine

Trejler za sinhronizovanu verziju filma pogledajte ovde.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top