Search
Close this search box.

Stigao je prvi trejler za ‘Lepoticu i zver’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poster filma koji u biokope stiže sredinom marta 2017. godine (foto: Instagram.com/emmawatson)

Lepotica i zver za sada je najočekivaniji film u 2017. godini i to sa velikim razlogom.

Proteklog proleća imali smo prilike da zavirimo u čuvenu bajku koja je oživela na velikom platnu, a danas nam stiže prvi trejler rimejka sa Emmom Watson i Dan Stevensom u glavnim ulogama. Pre nekoliko dana objavljene su i zvanične fotografije Belle i Zveri u kostimima, i mnogi su bili srećni da vide glavnu junakinju u čuvenoj žutoj haljini, za koju je kostimografkinja Jacqueline Durran izjavila da je sama Emma zahtevala da toaleta bude što lakša i lepršavija, jer je ‘Bella u ovom filmu moderna princeza koju ne sputava korset dok pleše po podijumu’.

Emma Watson u čuvenoj žutoj toaleti (foto: Instagram/entertainmentweekly)

Producenti filma su takođe izjavili da nisu ništa želeli da menjaju, več im je namera bila da dodaju novu dimenziju Diznijevom klasiku. „Fanovima smo pružili sve ono što očekuju i još više od toga, ali ne tek tako, već u pogledu priče i samih likova“, rekao je producent David Hoberman. 

Watsonova je dodala da su ipak malo odstupili od originalne priče i pružili Belli neku vrstu pozadinske priče koja je izdavaja od ostalih princeza. „Želeli smo da ona bude korisnija na neki način i sama zaslužna za svoju sudbinu. U animiranom filmu njen otac je pronalazač, te smo to pridodali i Belli. Njena priča je da je izmislila neku vrstu mašine za pranje veša, te umesto da pere veš, može da sedi i iskoristi to vreme za čitanje“, rekla je glumica, koja je takođe i Ambasadorka dobre volje Ujednjenih nacija.

Bella je moderna princeza (foto: Fanpop)
Bella je moderna princeza (foto: Fanpop)

Prvi trejler za film koji u svetske bioskope stiže 17. marta naredne godine, pogledajte ovde.

POSLEDNJE VESTI